X
astrid fodor

Primarul Astrid Fodor despre Summit: ”Viața în Sibiu se desfăşoară normal”. Concert Delia în Piața Mare

Primarul Sibiu a declarat la Turnul Sfatului TV că organizarea Summitului UE în orașul nostru ar trebui să fie un motiv de mândrie și că viața de zi cu zi a sibienilor nu va avea aproape deloc de suferit.

”Unii se gândesc așa: Ce? Avem un Summit… Alții se agită când le vine un singur președinte în vizită. Îți vine un președinte și iei tot felul de măsuri. Aș putea să dau un exemplu concret când la vizita unui președinte tot orașul a fost închis, un oraș din România, dar n-o  s-o fac. Noi vorbim de 28 de președinți și șefi de stat care se mișcă pe o suprafață foarte mică, totul se întâmplă în centrul istoric. E normal că trebuie să iei niște măsuri de siguranță, de securitate. Întreaga conducere a Europei este în Sibiu. Ei decid, în multe privințe, soarta nu numai a Europei. Oricum, măsurile atât de puțin afectează confortul sibienilor. E adevărat, afectează confortul celor care locuiesc în zonă pentru că va trebui să închidem parcări. Ceilalți, pot să vină pe jos sau cu autobuzul, deci riveranii vor fi afectați într-o anumită măsură. Dar în rest, chiar viața în Sibiu se desfășoară normal. Am mai auzit și eu: Trebuie să plec din Sibiu! Dar de ce trebuie să pleci? Dimpotrivă, eu aș sta în Sibiu, nu mai am ocazia să prind 28 de președinți aici. Accesul în zona centrală este permis. Da, treci prin filtre, nu e nicio problemă, dar poți să vii, poți să vezi, poți să faci poze dacă vrei”, a declarat primarul Astrid Fodor la TSTV.

În seara zilei de 9 mai, după Summit, în Piața Mare va avea loc un concert Delia – ”Acadelia”, după un spectacol Junii Sibiului, la care toți sibienii și participanții la Summit sunt invitați să participe.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion ionescu

  Noi am inchis scolile in acea perioada, s-au facut ore sâmbăta in avans iar tanti asta ne spune ca viata decurge normal? Oare chiar ne ia de cretini pe toti?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un sibian

  Dacă cei de la SRI și UE decid sa închidă școlile pentru motive de siguranță nu cred ca are vina “tanti”… Oricum Sibiul nu cred ca a avut ceva de făcut doar a executat ordinele de sus.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ion ionescu

   Asa e. Dar putea anticipa aceata problema cu scolile si sa schimbe de anul trecut structura anului scolar, lucrul asta e posibil si perfect legal. Insa din incompetenta nu au anticipat acest lucru si au ingreunat viata părinților si elevilor sibieni.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogo

  Cu atatea verificari ma indoiesc ca o sa vina prea multi la concertul de dupa.
  Apropo de atatea verificari de parca suntem Pentagon, inteleg toata treaba, ce nu inteleg este aroganta si mania presedintilor, pana la urma alesi democratic! Cand a fost aici printul Charles am aflat doar in ziua respectiva, avea garda, pazit discret, in rest totul normal. Si acolo chiar ca e batalie, este mostenitorul direct al coroanei, nu vreun amarat de presedinte!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Unul din oras

  In continuare tanti de la primarie ne priveste cu aroganta si ne ia de prosti. Da sunt deacord cu inchiderea scolilor, chiar daca ma afectat ca si parinte (poate e exagerat o saptamana), da su t deacord cu filtre, cu securitate, si tot ceea ce inseamna blocaje in anumite zone…. DAR… nu sunt deacord cu atitudinea de superioritate si de lipsa de intelegere fata de cei afectati.. in loc sa vi si sa spui, uite trebuie sa inchidem scoli pentru ca…., trebuie sa inchidem strazi, parcari, zone pentru ca…. te iei de cei care spun ca pleaca din Sibiu in perioada respectiva. In continuare in loc sa comunice cu oamenii de rand (prea complicat sa te coborbi la pleaba) ne amagesc cu spectacole si balci… o ajuns administratia din Sibiu mai rau decat era pe timpul lui Condurat.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Cu delia defilam în fata UE ? Madam vulgaritate, aroganța prostiei și infatuarea vedetismului megalomaniac.
  Bine că nu au fost invitate ozana de la balaceanca și balena din clejani.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   raspandache

   Păi ălora de la UE le trebuie curvete, nu cultură. Ce vroiai, să le cânte Angela Gheorghiu sau Elena Mosuc, să doarmă pe ei? Doar n-ai impresia că-s mari intelectuali corupții ăia?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact