Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Peste 80 de intervenții ale salvatorilor ISU, în ultimele 24 de ore

Peste 80 de intervenții ale salvatorilor ISU, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgență "Dumitru Croitoru "al județului Sibiu au răspuns la un număr de peste 80 de solicitări. 

Cele mai multe intervenții ale salvatorilor sibieni au fost pentru acordarea asistenței medicale și primul ajutor pentru mai multe persoane (52 de cazuri). Potrivit reprezentanților ISU nu au fost însă intervenții la cazuri medicale în timpul slujbei de Înviere.

De asemenea, au avut loc cinci intervenții pentru localizarea și lichidarea unor incendii și o misiune pirotehnică. „În data de 27.04. 2019 în jurul orei 19:00, în urma unui apel venit pe numărul de urgență 112, echipa pirotehnică s-a deplasat în zona Valea Avrigului, pentru ridicarea unui proiectil”, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

De asemenea, în noaptea de Înviere, pompierii au asigurat măsuri de prevenire în cazul apariției eventualelor situații de urgență la peste zece lăcașuri de cult de pe raza municipiului Sibiu, precum Catedrala Mitropolitană , Mănăstirea Pelișor, Mănăstirea Cârțișoara, Biserica de lemn din cadrul Muzeului Astra etc.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus