X
ministerul turismului sibiu

Oamenii de afaceri fac gratis un alt clip de promovare al României. ”Nu ne trezește niciun feeling”

Proprietarul grupului Eurolines și președintele Camerei de Comerț Româno-Germane, Dragoș Anastasiu a anunțat că specialiștii din turism vor crea un alt clip de promovare al României. Clipul realizat de Ministerul Turismului, în care promovează România, a fost criticat în presă la data apariției, iar acum un grup de oameni de afaceri se oferă să facă, pe banii lor, un clip mai dinamic și mai modern, pe care să-l pună gratuit la dispoziția ministerului, anunță Profit.ro. “Referitor la acest clip, am ajuns în România să zicem <Noi nu avem site de promovare a țării, dar facem clip, însă cumva pe modelul vechi>”, spune pentru Profit.ro Dragoș Anastasiu.  El a afirmat că știe oameni din publicitate care vor să se implice în promovarea României benevol, din frustrare, pentru că sunt nemulțumiți total de modul în care este promovată țara. Anastasiu spune că actualul clip de promovare, lansat recent pe piață de minister, este învechit și “nu va trezi niciun feeling” în potențialii turiști.

Ministerul Turismului a publicat la mijlocul lunii martie pe pagina sa de Facebook un nou videoclip de promovare a țării. În acesta se găsesc imagini din centrul Sibiului sau din Complexul Național Muzeal ASTRA, dar și din hotelul de gheață de la Bâlea. În clip apare un tânăr care este prezent în diferite locuri din țară, conform textului citit după cadru. Clipul se încheie cu îndemnul „Vizitează România”. În imagini apare și fostul tenisman Ilie Năstase, prezentat drept „primul numărul unu mondial din istoria tenisului este român”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    kokos

    Normal ca nu transmite nimic clipul ministerului , doar e facut de “supermegacompetentul” bogdanel trif , cel mai capabil ministru din istorie pe care l-a dat Sibiul , care nu stie altceva decat sa latre pe feisbuc la Iohannis!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact