Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cât costă s-o vezi pe FC Hermannstadt la Sibiu? 25 de lei cel mai ieftin bilet

Cât costă s-o vezi pe FC Hermannstadt la Sibiu? 25 de lei cel mai ieftin bilet

La aproape un an de la promovare, FC Hermannstadt anunță primul meci în Liga I la Sibiu, pe stadionul municipal. Așteptarea are însă un preț: 25 de lei cel mai ieftin bilet!

După deplasarea de la Mediaș, FC Hermannstadt revine la Sibiu pentru primul meci pe Stadionul „Municipal” din acest sezon, care va avea loc sâmbătă, 11 mai.

Teodor Birț, președintele AFC Hermannstadt, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că începând de vineri, 3 mai, vor fi puse în vânzare aproximativ 4.000 de bilete pentru jocul cu Concordia Chiajna. Prețurile acestora sunt de 50 de lei în sectorul VIP și de 25 de lei la tribuna întâi.

Suporterii vor avea posibilitatea de a achiziționa la pachet bilete pentru toate cele 4 jocuri pe care le vor disputa sibienii pe Stadionul „Municipal” în acest sezon.

„Vom scoate la vânzare aproximativ 4.000 de bilete. Toate biletele sunt în tribuna oficială. Avem și acea zonă VIP. Va fi o diferență între biletele de la VIP și celelalte. (...) Am stabilit ca prețul unui bilet să fie de 25 de lei, iar pentru un bilet la zona VIP, de 50 de lei. Biletele se pot cumpăra fie pentru fiecare meci, fie se poate achiziționa un pachet, cu toate cele 4 jocuri. Biletele se vor vinde pentru început online, începând de mâine (3 mai n. r.). Se vor pune în vânzare pachete pentru cele 4 jocuri. Toate biletele sunt cu loc, cine va cumpăra un pachet acum, va avea același loc la toate cele 4 jocuri. Vor începe să se vândă de mâine până luni după-amiază. De luni după-amiază vom scoate la vânzare bilete pentru meciul cu Chiajna. Acestea se vor vinde până în ziua premergătoare meciului, iar în ziua meciului, dacă vor mai rămâne bilete, acestea vor fi puse în vânzare, la casele de la stadion”, a declarat Birț.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sufana

Acum 4 ani

Am vazut ca se plange lumea ca e scump, ca pe alte stadioane e 10 lei, etc. Pai mergeti pe alte stadioane si in locuri mai putin pretentioase daca nu faceti fata nivelului de trai sibian! Oricarui sibian adevarat 25 de lei i se pare un mizilic, nici nu am in general atatia bani marunti la mine.
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Cu ultima propozitie te.ai stricat Sufana!
Raspunde

Zebra

Acum 4 ani

Poate că ar fi fost de bun simț atât pentru suporter, cât și pentru echipă (care va juca în sfârșit acasă, având și o galerie care să o susțină) ca biletele măcar la primul meci de Liga 1 jucat pe teren propriu, să fie accesul gratuit. Asta ca un fel de reparație morală pentru termenele prelungite la infinit cu privire la Stadion... pentru că au obligat echipa să joace practic, doar în deplasare, și pentru suporterii care nu s-au putut bucura de această echipă. Cine știe câte meciuri vom mai vedea în Liga 1 la Sibiu, din păcate.
Raspunde

S

Acum 4 ani

@zebra Ce reparație morala, nu a avut și echipa de suferit ca a jucat tot în deplasare? Gratuit? Lasă, nu suntem milogi. Și stadionul are doar 4000 de locuri. Și asa o sa se înghesuie lumea.
Raspunde

Leonard

Acum 4 ani

Vasile Miriuta va pleca la sfârșitul sezonului dacă retrogradează echipa!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 4 ani

Echipa este cumva in play off si noi nu stim? Nu suma biletului ma deranjeaza eu sunt unul care are posibilitatea sa cumpere un bilet dar logic ar fi la cat contribuie Primaria Sibiu la bugetul clubului oamenii care conduc acest club ar fi trebuit ca macar la acest prim meci disputat acasa sa puna un pret la bilete de bun simt ca doar nu se joaca cu o echipa de top.
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Nu va mai milogiti, 25 lei este un pret cat se poate de corect si sunt sigur ca va fi bataie pe bilete. Daca ar fi "moca" ar fie bataie la propriu pentru intrarea in stadion. Chiar daca mi-as permite un asemenea pret, nu o sa ma inghesui sa merg la meciurile acestei echipe pentru ca simt ca nu ma reprezinta. Mai devreme sau mai tarziu o sa dispara la fel cum a aparut. Avem atatea exemple de echipe sustinute de autoritatile locale care au disparut in scurt timp sau acumuleaza datorii, indiferent de sport.
Raspunde

rammstein

Acum 4 ani

bine ca pleaca cap de cauciuc...sa duce la taitei si kurtos...mai pacaleste inca o echipa ...daca ramaneti in liga ,luati-va un antrenor ca lumea...tanar si din ardeal...
Raspunde

pretu mare

Acum 4 ani

cu siguranta nu o sa fie mai mult de 2500 de spectatori, ei au nevoie de publicul sibian pt a incuraja echipa, si eu cred ca 25 lei e mult, corect era 15 lei sa fie biletul si atunci cu siguranta era plin stadionul sau cum spunea cineva , in meciurile lasate sa fie gratis intrarea pt a umple stadionul si a incuraja echipa, asa a fost si cu vointa, preturi 25-30 lei , si sa vazut ce sa intimplat, acelasi lucru o sa se intimple si cu Hermannstadt
Raspunde

Nelu

Acum 4 ani

cu sau fara bomboane agricole ?
Raspunde

dt

Acum 4 ani

Fotbalul se joaca pe bani baieti. Vreti echipa de liga1 in oras, dati-le bani sa aiba de buget si prime! Strambati din nas la banii de-un pachet de tigari. Primul lucru sezonul viitor va faceti abonamente. Sunt preturi mai bune. Si lasati biletele de ocazie pentru speculanti. E plin podu' de suporteri de canapea...
Raspunde

#dt

Acum 4 ani

adevarat, fotbalu se joaca pe bani, noi vb de aceste meciuri ramase jucate acasa , una e sa ai 2500 de spectatori si alta e sa fie full tribuna, ei au nevoie acum de noi, incepind de la anul , de acord 25 lei biletul dar acum trebuia sa fie gratis ca ei au nevoie de noi nu noi de ei
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

foamea

Acum 4 ani

25 LEI... mult,,,cu banii aia ma duc in targ la gigi sa halesc niste mici ..hahahahah
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus