X
centru balcescu toamna sibiu (21)

Măsuri privind accesul pietonal în centrul istoric în perioada 8- 9 mai 2019

Pentru buna desfășurare a Summit-ului informal al șefilor de Stat și Guvern din Uniunea Europeană care va avea loc în Sibiu este necesară instituirea unor măsuri de securitate prin restricționarea traficului pietonal doar în data de 9 mai, între orele 6 și 22, în câteva zone din centrul orașului. Măsurile adoptate, normale și necesare, sunt gândite astfel încât viața comunității să decurgă firesc, în condițiile unui astfel de eveniment.

În data și intervalul orar menționate accesul pietonal pe următoarele străzi și în următoarele piețe va fi posibil doar pentru riverani:

 • Cetății, între intersecția str. Cetății – Nicolae Bălcescu și ieșirea din parcarea “Cazarma 90”, A.D. Xenopol, Mitropoliei, Centumvirilor, Al. Odobescu, Ocnei, Tribunei, Gh. Lazăr, între str. Timotei Popovici și Ghe. Magheru;
 • Piața Mare nr. 6, 2, 1 și str. Samuel von Brukenthal nr. 1-4;
 • Piața Mică, Piața Huet (în cazul acestor două piețe, accesul pietonal va fi restricționat începând din data de 8 mai, ora 6 până în data de 9 mai, ora 20).

Cei domiciliați în aceste zone vor avea acces la proprietăți în baza documentelor de identitate însoțite de ecusonul nominal de acces.

Angajații societăților comerciale din aceste zone vor avea acces la locul unde își desfășoară activitatea în baza unui ecuson nominal de acces și a unui document de identitate.

Turiștii cazați în unitățile hoteliere din aceste zone vor avea acces la locul de cazare în baza unui ecuson nominal de acces și a unui document de identitate.

Sibienii au acces pietonal, parțial, în zona centrală, str. N.Bălcescu și Piața Mare, Parcul Bulevard, Piața Unirii – între străzile Andrei Șaguna și N.Bălcescu, după ce vor fi verificați în filtrele de securitate amplasate în zonă

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ORASUL MEU

  Bă frate in casa ta faci ce vrei. Intră numai cine are ecuson si buletin. Asta este proprietatea domnului KLAUS din Sibiu si femeia de servici ASTRID parcă o cheamă stă la ușă și verifică ecusonul si buletinul.
  Asa că domnul KLAUS a terminat-o cu nu stiu câte case. Acum are tot orasul SIBIU pe persoană fizică. Cum zicea cineva!!! Oricum si-a montat si camere video pe proprietate. Să fie sigur ca nu cumva femeia de servici să bage mâna în avere😎

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PRAF IN OCHI

  Votați FDGR că SIBIU e UE mai mergea si un M dar suntem EUROPENI. Să aveti grijă după data de 9 Mai să nu vă cadă tencuiala in cap cand mergeți prin capitala IEUROPEI. Si să vedeti cum vine praful inapoi in oraș, mai ceva ca ăla din SAHARA.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Locuitor încă.SIBIU

  CITY HAUS KLAUS.
  PESTE O VREME CAND NOI NU O SĂ MAI FIM!!!
  O SĂ DISPARĂ SIBIU (HERMANSTADT).
  SI ACEST ORAS O SA SE NUMEASCĂ JOHANISBURG.
  EXACT CA PE VREMEA COMUNISTILOR. CĂ SI FIUL IUBIT AL ORASULUI A PARTICIPAT LA COMUNISM. NU MAI ZIC DE BABA ASTRID. TRAIASCA REPUBLICA JOHANISSBURG. NE VEDEM MAI ÎNCOLO CINE APUCĂ.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mihai

  S-au trezit sa comenteze despre masurile de securitate toti trollii care n-au scos capul in lume si nu stiu cum se desfășoară un astfel de summit. Mai bine v-ati încuia in peșterile voastre si sa nu mai iesiti de acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact