X
cazier-judiciar-e1468180927594

În 8 și 9 mai nu se eliberează caziere judiciare în Sibiu. Redirecționare către Tălmaciu sau Avrig

În zilele de 08 și 09 mai 2019, se suspendă activitatea cu publicul destinată eliberării cazierului judiciar în cadrul ghișeului existent în sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu din municipiul Sibiu, strada Revoluției, nr. 4 – 6, anunță IPJ Sibiu. Cei care au nevoie de un certificat de cazier judiciar sunt rugați să se adreseze ghișeelor din apropierea municipiului Sibiu, respectiv Tălmaciu și Avrig. De asemenea, persoanele din nordul și vestul județului se pot adresa ghișeelor din localitățile Agnita, Mediaș, Dumbrăveni, respectiv Săliște și Miercurea Sibiului.
Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă în România. Documentele sunt valabile 6 luni de la data eliberării şi numai în scopul pentru care au fost eliberate.
Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar, orice persoana fizică cu capacitate de exercițiu restrânsă (minor 14-18 ani) sau deplină (peste 18 ani), poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, însoţită de actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, paşaport, cartea de identitate provizorie şi certificat de înregistrare a cetăţenilor U.E., carte de rezidenţă, carte de rezidenţă permanentă, permis de şedere temporară sau permanentă), aflat în termen de valabilitate.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Jimmy voinu

    De ce nu putem lua? Iar din cauza summitului vieții? Deja sunt satul de UE. Bună bere in roate ne pun la tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact