Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Summit Sibiu. Dispozitivele de securitate vor fi instalate de mâine. Cum se face accesul sibienilor

Summit Sibiu. Dispozitivele de securitate vor fi instalate de mâine. Cum se face accesul sibienilor

Comitetul Interministerial pentru Securitate „ROMÂNIA–UE 2019” a anunțat astăzi că s-a stabilit ca dispozitivele MApN, MAI, SRI, STS, SIE și SPP, care vor asigura securitatea şefilor de stat şi de guvern, precum şi a oficialilor europeni, prezenți la summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai, să fie instalate gradual, începând de mâine, 6 mai a.c., ora 17.00. ”Decizia a fost luată pentru ca activitățile cotidiene ale comunității să decurgă normal”, se arată într-un comunicat remis de Comitetul Interministerial pentru Securitate „ROMÂNIA–UE 2019”.

Cetățenii vor avea acces pietonal parțial, în ziua summit-ului în Piața Mare, după ce vor fi verificați în filtrele de securitate amplasate în zonă. Măsurile au fost astfel dimensionate încât să permită păstrarea unui climat de securitate normal și necesar pentru importanța și amploarea unui astfel de eveniment.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mirela Vecerzan

Acum 4 ani

Ceea ce s-a intamplat antreprenorului sibian care vinde smoothie de leurda in Piata Mica e strigator la cer! Este inadmisibil sa i se inchida afacerea care facea fericiti multi membri ai comunitatii va vedem si salvati casalotii de Rosbach! Ar trebui sa se anuleze summitul, orasul nostru nu e bataia de joc a lor!
Raspunde

Regiunea Trans Silvania

Acum 4 ani

Nu stiu ce sa zic despre poza asociata articolului... o persoana imbracata in negru, cu batic negru ( sau burka, nu stiu)... se vrea a fi o sugestie la arabi, sau altceva de genul...? poate ne lamureste autorul pana nu e prea tarziu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus