X
batran pensionar piata mare (2)

Summit Sibiu. Dispozitivele de securitate vor fi instalate de mâine. Cum se face accesul sibienilor

Comitetul Interministerial pentru Securitate „ROMÂNIA–UE 2019” a anunțat astăzi că s-a stabilit ca dispozitivele MApN, MAI, SRI, STS, SIE și SPP, care vor asigura securitatea şefilor de stat şi de guvern, precum şi a oficialilor europeni, prezenți la summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai, să fie instalate gradual, începând de mâine, 6 mai a.c., ora 17.00. ”Decizia a fost luată pentru ca activitățile cotidiene ale comunității să decurgă normal”, se arată într-un comunicat remis de Comitetul Interministerial pentru Securitate „ROMÂNIA–UE 2019”.

Cetățenii vor avea acces pietonal parțial, în ziua summit-ului în Piața Mare, după ce vor fi verificați în filtrele de securitate amplasate în zonă. Măsurile au fost astfel dimensionate încât să permită păstrarea unui climat de securitate normal și necesar pentru importanța și amploarea unui astfel de eveniment.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mirela Vecerzan

  Ceea ce s-a intamplat antreprenorului sibian care vinde smoothie de leurda in Piata Mica e strigator la cer! Este inadmisibil sa i se inchida afacerea care facea fericiti multi membri ai comunitatii va vedem si salvati casalotii de Rosbach! Ar trebui sa se anuleze summitul, orasul nostru nu e bataia de joc a lor!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Regiunea Trans Silvania

  Nu stiu ce sa zic despre poza asociata articolului… o persoana imbracata in negru, cu batic negru ( sau burka, nu stiu)… se vrea a fi o sugestie la arabi, sau altceva de genul…? poate ne lamureste autorul pana nu e prea tarziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact