Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

GALERIE FOTO-Cum arată culoarul special pentru președintii UE care vin la Sibiu

GALERIE FOTO-Cum arată culoarul special pentru președintii UE care vin la Sibiu

Autoritățile au lucrat încă de azi-noapte pe Șoseaua Alba Iulia pentru a crea culoarul special de deplasare pentru oficialitățile care vor participa la Summitul UE din 9 mai.

Delegaţiile care participă la Summit-ul de la Sibiu vor folosi un culoar special care a fost amenajat în timpul nopţii de duminică spre luni, prin delimitarea benzilor de circulaţie cu parapeţi din material plastic.

Un culoar special pentru delegaţiile care participă la Summit a fost amenajat prin delimitarea a două benzi de circulaţie din cele patru disponibile cu ajutorul unor parapeţi din material plastic.

culoar 1jpg

Astfel, potrivit Primăriei Sibiu, de la Aeroportul Internaţional Sibiu până la intersecţia cu strada Turismului şi strada Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers va fi rezervată culoarului de deplasare a delegaţiilor, iar ceilalţi participanţi la trafic pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers. De la intersecţia cu strada Turismului şi str. Morilor până la intersecţia cu strada Bastionului, culoarul de deplasare a delegaţiilor este pe sensul de coborâre actual. Banda utilizată în prezent pentru urcare rămâne la dispoziţia participanţilor la trafic pentru circulaţia spre strada Dealului. Pe strada Andrei Şaguna, de la intersecţia cu strada Dealului şi strada Bastionului până în Piaţa Unirii, culoarul delegaţiilor oficiale se va realiza în contrasens, dinspre strada Morilor spre Piaţa Unirii, ceilalţi participanţi la trafic putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.

culoar 2

WhatsApp Image 2019-05-06 at 06.22.44

WhatsApp Image 2019-05-06 at 06.22.42 WhatsApp Image 2019-05-06 at 06.22.37 WhatsApp Image 2019-05-06 at 06.22.36 WhatsApp Image 2019-05-06 at 06.22.39 WhatsApp Image 2019-05-06 at 06.22.35
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dumitrita Creuzet

Acum 4 ani

Ar fi fost fain sa faca culoarul pe banda I, sa simta si Merkel capacele de canalizare ale Apa Canal, care nici unul nu e la nivel, nici dupa 14 asfaltari! Sibiul e o mare spoiala pentru hipsteri!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciuciu

Acum 4 ani

ce fain ar fi fara prazari si halitori de prajitura cu burduf
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus