X
spital judetean (5)

Cum s-a pregătit Spitalul Județean Sibiu pentru Summit

În contextul în care Sibiul găzduiește în această săptămână Summit-ul Uniunii Europene iar Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu este cea mai importantă unitate sanitară din județ care poate să asigure servicii medicale, la nivelul unității medicale au fost implementate o serie de măsuri.

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu și-au luat precauții pentru perioada Summit-ului, pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime. Au fost dublate gărzile și stocurile de sânge, iar căile de acces în spital au fost securizate. La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, conducerea Spitalului Județean a transmis o listă cu toate măsurile luate în această perioadă.

– a fost realizată igienizarea și o serie de reparații curente la Unitatea de Primiri Urgențe, secțiile chirurgicale I și II și secțiile Ortopedie și Urologie;

– a fost reorganizat cabinetul de resuscitare din UPU, prin mărirea numărului de paturi;

– au fost recompartimentate spațiile de acces către secțiile chirurgicale, pentru asigurarea unor circuite optime din UPU către acestea;

– au fost securizate căile de acces în cadrul SCJU Sibiu;

– a fost asigurată dublarea stocului de sânge și a fost asigurat stocul de antidoturi;

Activitate desfășurată după program normal, cu mici modificări

Medicii și personalul mediu sanitar își vor desfășura activitatea după program normal, anunță reprezentanții Spitalului Județean Sibiu. Totuși, gărzile vor fi dublate astfel încât în caz de nevoie, să se poată interveni prompt. În data de 9 mai, asistența medicală în regim de gardă va fi asigurată, pe fiecare secție, de medicul șef al acesteia împreună cu un alt medic din specialitatea secției. Și în UPU numărul medicilor pe tură va fi mai mare în această perioadă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Suditu

  Directorul Benchea e ahtiat după publicitate . Îl întrece doar minunata președinta de CJ. Dar dacă populația votantă ii accepta este doar vina lor ….sa nu se mai plângă de condițiile din spital pentru ca și gura partidului trebuie sa “mănâncă” doar vin o grămada de alegeri. Și in subsidiar, dacă tot și-a finalizat Gradina casei, benchea trebuie sa înceapă una noua , ca are fete de măritat….
  Urmăriți contractorii spitalului pe unde lucrează ….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Sibiu100

   Doamne fereste sa se apuce Benchea si de vopsit si gardul in timpul mandatului ca sigur va intra DNA_ul si ANAF-ul pe fir si cine stie ce conspiratii vor mai iesi la suprafata!!!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact