Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Frans Timmermans, după o seară în oraș: Sibiul e ca într-un basm

Frans Timmermans, după o seară în oraș: Sibiul e ca într-un basm

Sosit la Sibiu încă de miercuri, primvicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans a petrecut seara în oraș, fiind încântat de a găsit și a văzut în orașul nostru.

Primvicepreședintele Comisiei Europene a mers mai întâi să ia cina în oraș, alegerea lui fiind restaurantul Butoiul de Aur.

Am mâncat vinete și am băut o bere locală, care mi-a plăcut foarte mult”, a spus acesta jurnaliștilor care l-au așteptat afară, după cină.

Apoi, Frans Timmermans a vrut să găsească un local din centrul istoric în care să poată vedea meciul din Champions League, dintre Ajax Amsterdam și Toettenham Hotspur, el chiar riscând un pronostic pentru jurnaliști: 3 - 1 pentru Ajax. A ales Cariocas Cafe, de pe strada 9 mai, dar nu a avut dreptate în privința rezultatutului, meciul terminându-se cu scorul de 3 la 2 pentru britanici, care s-au calificat în finală.

”E ca într-un basm când pășești aici, e ca istoria Uniunii Europene în stradă. E frumos”, a mai spus Timmermans, întrebat cum se simte la Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

realistul

Acum 4 ani

Ma bucur ca i-a placut. De fapt, el ce vedein fiecare zi? cladiri austere de birouri si gulere albe1
Raspunde

A

Acum 4 ani

A vazut doar centrul. Nu era de asteptat sa zica altceva.
Raspunde

Europeanul ne-ntrebat

Acum 4 ani

Ce sa zica si el, sa zica de rau ? Nu se face. In plus e chiar frumos pein centru.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion ionescu

Acum 4 ani

Ii recomandam si Gusterita, Lupeni, Gara Mica si Broscaria. Altermative serioase la frumusețea din centru, contradicție totală
Raspunde

Observator

Acum 4 ani

Si ce ai fi vrut, summitul sa fie la periferie in vre-o sura si sa se asculte manele ?
Raspunde

sibian

Acum 4 ani

...locuri ca Gusterita,Broscarie,se gasesc si in marile orase.In loc sa fiti mandri ca in orasul nostru se aduna cei mai puternici oameni ai Europei,aruncati cu noroi.Mergeti in orase din Romania unde nu se intampla nimic si ramaneti acolo.
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Bravooo, asa gandeste un sibian adevarat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus