X
WhatsApp Image 2019-05-09 at 7.13.40 PM

Spectacol Delia și Junii Sibiului, în Piața Mare, la finalul Summit-ului

A mai rămas mai puțin de o oră până când artiștii de la Junii Sibiului vor urca pe scenă și vor susține un moment deosebit pentru cei prezenți în Piața Mare, alături de cântăreața Delia Matache. 

Spectacolul va fi împărțit în două – un moment pregătit de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” și un concert Acadelia. 

Pe scena din Piața Mare va fi ilustrată prin joc și muzică o călătorie prin cele mai importante regiuni etnografice ale României. Conceptul propus de Silvia Macrea, managerul ansamblului Junii Sibiului și unul dintre coregrafii spectacolului, va derula istoria de 75 de ani a Junilor Sibiului prin intermediul fotografiilor, urmat de un tur de forță și grație prin tradițiile din Transilvania, Moldova și Muntenia. Banatul și Maramureșul vor contribui cu frumoase obiceiuri de nuntă, însuflețite de solistele Stana Stepănescu și Oana Tomoioagă. Finalul spectacolului va readuce spectatorii la Sibiu, pe Valea Târnavelor, zonă renumită pentru podgoriile întinse și vinul bun de altădată. Coregrafia spectacolului este realizată de Theodor Vasilescu și Silvia Macrea, iar conducerea muzicală stă sub bagheta maestrului Gabriel Popescu.

Centrul orașului va fi mai apoi scena unui concert susținut de Delia. Show-ul Acadelia va consta în jocuri de lumini și umbre, efecte 3D și inclusiv confetti în formă de acadele.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact