Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Spectacol Delia și Junii Sibiului, în Piața Mare, la finalul Summit-ului

Spectacol Delia și Junii Sibiului, în Piața Mare, la finalul Summit-ului

A mai rămas mai puțin de o oră până când artiștii de la Junii Sibiului vor urca pe scenă și vor susține un moment deosebit pentru cei prezenți în Piața Mare, alături de cântăreața Delia Matache. 

Spectacolul va fi împărțit în două - un moment pregătit de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” și un concert Acadelia. 

Pe scena din Piața Mare va fi ilustrată prin joc și muzică o călătorie prin cele mai importante regiuni etnografice ale României. Conceptul propus de Silvia Macrea, managerul ansamblului Junii Sibiului și unul dintre coregrafii spectacolului, va derula istoria de 75 de ani a Junilor Sibiului prin intermediul fotografiilor, urmat de un tur de forță și grație prin tradițiile din Transilvania, Moldova și Muntenia. Banatul și Maramureșul vor contribui cu frumoase obiceiuri de nuntă, însuflețite de solistele Stana Stepănescu și Oana Tomoioagă. Finalul spectacolului va readuce spectatorii la Sibiu, pe Valea Târnavelor, zonă renumită pentru podgoriile întinse și vinul bun de altădată. Coregrafia spectacolului este realizată de Theodor Vasilescu și Silvia Macrea, iar conducerea muzicală stă sub bagheta maestrului Gabriel Popescu.

Centrul orașului va fi mai apoi scena unui concert susținut de Delia. Show-ul Acadelia va consta în jocuri de lumini și umbre, efecte 3D și inclusiv confetti în formă de acadele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Nicoleta

Acum 4 ani

Canta si Herr ....? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus