X
raed arafat

Ce probleme au fost la Summit? Raed Arafat: Nimic deosebit, doar cazuri ușoare

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, joi seara, la închiderea evenimentelor organizate în cadrul Summit-ului de la Sibiu, că nu au fost înregistrate probleme medicale deosebite, ci cazuri uşoare.

Raed Arafat a declarat că din partea SMURD, la Sibiu, au fost medici care au venit din UPU din diferite judeţe din ţară, dar nu s-au înregistrat probleme deosebite.

„Pe partea medicală nu au fost probleme deosebite. Am avut câteva cazuri uşoare, niciun caz grav. Am avut forţe destule ale IGSU, din partea SMURD-ului care a fost aici, medici care sunt veniţi de la UPU-uri din diferite judeţe. (…) Din fericire a fost totul liniştit şi totul fără probleme. (…) Cazurile uşoare au fost la nivel de câteva persoane”, a spus Raed Arafat.

Summit-ul de la Sibiu s-a încheiat fără incidente majore, singurul înregistrat fiind cel în care protestatarul Cristian Dide a încercat să forţeze cordonul de jandarmi pentru a ajunge să protesteze în Piaţa Mare.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact