X
brukenthal summit 1

FOTO Ce nu s-a văzut la Summit. Cum s-a pregătit Palatul Brukenthal pentru a-i găzdui pe cei 27 de lideri UE

Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu nu s-a organizat doar în clădirea Primăriei, ci și la Palatul Brukenthal, acolo unde șefii de stat și de guvern au luat masa. Puțini știu însă că pentru acest eveniment gazdele s-au pregătit intens, în ultima săptămână muncind câte 20 de ore pe zi. De mâine, 11 mai, Palatul Brukenthal se redeschide pentru toți vizitatorii, anunță conducerea instituției.

Pe pagina de Facebook a Muzeului Național Brukenthal au fost publicate mai multe imagini în care se prezintă modul în care au decurs pregătirile pentru găzduirea dejunului celor 27 de șefi de state și de guverne din țările membre ale UE.

„Deși conceptul general al evenimentului nu a aparținut Muzeului Brukenthal (alegerea încăperilor, estetica aranjării mesei, etc), munca depusă pentru găzduirea acestuia durează de mai multe luni, a implicat toate secțiile muzeului și a presupus eforturi de aproximativ 20 ore/zi, în această săptămână”, scrie administrația instituției.

bruenthal summit 4

bruenthal summit 3

brukenthal summit 2

brukenthal summit 5

brukenthal summit 6

Aceasta a precizat că în timpul pregătirilor au fost respectate „regulile specifice activității muzeale; astfel, nu a existat interacțiune directă cu patrimoniul decât din partea personalului calificat, iar activitățile s-au desfășurat doar sub supravegherea directă a acestuia”.

brukenthal summit 7

brukenthal summit 8

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact