X
stadion municipal sibiu (7)

Sibienii nu se înghesuie s-o vadă pe FC Hermannstadt debutând la Sibiu în Liga 1

La o săptămână după ce a pus biletele în vânzare, FC Hermannstadt a comercializat mai puțin de jumătate din tichetele de acces disponibile pentru debutul la Sibiu în Liga 1.

Oficialii clubului sibian au declarat vineri pentru Turnul Sfatului că până la ora prânzului se vânduseră aproximativ 1900 de bilete, din cele aproximativ 4000 puse în vânzare.

Reamintim că FC Hermannstadt întâlnește sâmbătă, pe stadionul municipal din Sibiu, parțial modernizat, echipa Concordia Chiajna, contracandidată directă la retrogradare.

 „Vom scoate la vânzare aproximativ 4.000 de bilete. Am stabilit ca prețul unui bilet să fie de 25 de lei, iar pentru un bilet la zona VIP, de 50 de lei. Biletele se pot cumpăra fie pentru fiecare meci, fie se poate achiziționa un pachet, cu toate cele 4 jocuri. Biletele se vor vinde pentru început online, începând de mâine. Se vor pune în vânzare pachete pentru cele 4 jocuri. Toate biletele sunt cu loc, cine va cumpăra un pachet acum, va avea același loc la toate cele 4 jocuri. Vor începe să se vândă de mâine până luni după-amiază. De luni după-amiază vom scoate la vânzare bilete pentru meciul cu Chiajna. Acestea se vor vinde până în ziua premergătoare meciului, iar în ziua meciului, dacă vor mai rămâne bilete, acestea vor fi puse în vânzare, la casele de la stadion”, spunea președinte Teodor Birț în urmă cu o săptămână.

Cei care vor să meargă mâine la meci găsesc bilete la stadion, casieriile fiind deschise începând cu ora 10:00. Meciul este programat să înceapă de la ora 15:30.

Miriuță agresiv la conferința de presă: Dacă vreți, vă învăț să mă înjurați în ungurește!

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alin

  Haideti la meci sa sustinem echipa, nu fiti zgarciti iar daca va este frica de ploaie tribuna e acoperita , Sibiuuuu Sibiuuu .

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu, sibianul

  O sa ma inghesui sa cumpar bilete, dupa cum si echipa unor pseudo-investitori care poarta emblema Primariei Sibiu, s-au inghesuit sa investeasca in echipa asta! Oricum, eu am cumparat bilete si o sa fiu acolo, dar ei NU SUNT INVESTITORI… m-am saturat de… echipa (xyz) nu moare, ca apoi, suporterii sa o tina sa nu moara!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eu, sibianul

   Mai e si treaba, ca, pentru a cumpara bilete de 200 de lei am platit 11 lei online… e adevarat ca nu mi s-a intamplat pana acum, dar, iata… NU SE VA MAI INTAMPLA!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact