X
Foto KJ 13 MAI 2019

Klaus Iohannis: Să arătăm lumii că nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți

Sibiu este locul unde Europa a spus DA României și România a spus DA Europei. Summitul Uniunii Europene de la Sibiu, Summitul Partidului Popular European, organizat de PNL în Muzeul ASTRA arată că România poate fi partener de nădejde al Europei. Sibiul a fost locul de unde s-a văzut în lumea întreagă cine sunt românii care pot să pună umărul la o construcție europeană care să aducă avantaje, beneficii și siguranță pentru fiecare cetățean al României.

În 26 mai la referendum putem fi cu toții alături de Klaus Iohannis, să-i dăm Președintelui României o echipă puternică în Parlamentul European, în Parlamentul României și un Guvern format din oameni integri, competenți și dedicați interesului public. Numai așa primarii, aleșii locali pot să-și ajute comunitățile bine și repede, pentru ca oamenii să simtă direct marele avantaj de a fi în Europa unită. Aceasta este singura soluție. Nicio altă variantă nu reprezintă calea pentru ca România toată să se dezvolte repede și bine.

Foto echipa PNL 13 mai 2019

”În 26 mai, avem două voturi: DA la referendum, să oprim frăția corupților care au acaparat România și DA pentru PNL pentru a reda România oamenilor cinstiți. Votul la referendum va fi urmat de o moțiune de cenzură în Parlamentul României unde dumneavoastră puteți să arătați forța de a schimba destinul României care a fost acaparat în momentul de față de o grupare cu comportament de tip infracțional. Am încredere în România care va deschide ochii și care-și va cere drepturile, își va cere drepturile în Europa, își va cere drepturile pentru fiecare dintre dumneavoastră. Dar forța schimbării vine din noi și nu ne mai putem permite niciun experiment politic”, Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ciuciu

  Din pacate, majoritatea sunt hoti, talhari, mafioti, si multi sustinatori de PSD, tot sunt hoti, talhari, mafioti, si ucigasi, jos cu comunistii !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  motanul garfield

  Din pacate lucrurile nu stau chiar asa… Unii au pus mana pe prea multe case prin mijloace necinstite…Ce parere aveti?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ciprian

   “Analistul politic” de care amintesti e din aceeasi categorie cu “jurnalistul” Ion Cristoiu, “cantaretul” Guta si ce va fi el, Mugur Ciuvica. Adica din categoria “tonomat”? Bagi banul, selectezi melodia si el canta. Tonomatului nu-i pasa ce melodie selectezi si nici cine baga moneda. Daca maine il plateste KWJ, il va declara cel mare conducator al Romaniei de la Mihai Viteazu.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zexe

  Sigur, tu ești cel mai cinstit, cu cele două case ciordite prin uz de fals și cu retrocedările către succesorii fasciștilor!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut1595

  Eu cred ca e clar cine conteaza in Europa si cine este sustinut la nivel european. Restul sunt teleormanisme pentru cei cu patru clase .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact