X
michael schumacher

Documentar despre Michael Schumacher. „Un pilot de Formula 1 feroce, un sportiv ambițios, cu un fler unic”

Un film documentar despre cariera lui Michael Schumacher va apărea la finalul acestui an, relatează Digisport. Se pare că pentru realizarea filmului vor acorda interviuri, în premieră, soția și tatăl marelui pilot de Formula 1.

Decizia luată de Corinna Schumacher și Rolf Schumacher vine la mai bine de cinci ani de la accidentul petrecut la schi, în decembrie 2013, în urma căruia Schumi a rămas imobilizat. Filmul, care va se va numi simplu “Schumacher”, va fi lansat în cinematografe în luna decembrie. Producția va apărea mai întâi în cinematografele din Germania și Elveția.

Va fi pentru prima dată când Corinna și Rolf Schumacher vor apărea în fața camerelor. Trailerul acestui documentar va apărea la festivalul de la Cannes, care va începe în această săptămână. Producătorii Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons susțin că filmul a fost făcut cu ocazia zilei de naștere a legendarului pilot.

„Filmul scoate în evidență nu doar o carieră incomparabilă, ci și multele aspecte ale personalității unui om complex. Îl va întruchipa ca pe un pilot de Formula 1 feroce, un sportiv ambițios, cu un fler unic, un om de echipă extraordinar și un familist convins”, au afirmat producătorii.

Sursa: Digisport.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact