Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Vrei să devii polițist? IPJ Sibiu face recrutări

Vrei să devii polițist? IPJ Sibiu face recrutări

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 - 6, judeţul Sibiu, recrutează candidaţi pentru participarea la sesiunile de admitere organizate în 2019 și ianuarie 2020 în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

DEPUNEREA CERERILOR DE ÎNSCRIERE

Cererile-tip de înscriere se vor primi începând cu data de 13 mai până la data limită:

24 mai 2019, pentru Academia de Poliție “Al.I. Cuza” București și instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N şi  SRI şi şcolile postliceale ale M.Ap.N;

15 noiembrie 2019 pentru şcolile postliceale ale M.A.I. – sesiunea ianuarie 2020;

Înscrierea candidaţilor la instituţiile de învăţământ ale M.A.I. şi organizarea concursurilor de admitere

Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” organizează şi desfăşoară concursul de admitere în perioada 22 iulie - 13 august 2019.

Activităţile specifice înscrierii, desfăşurării probelor eliminatorii şi a probei de verificare a cunoştinţelor sunt stabilite şi planificate prin regulamentul  concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială a instituţiei de învăţământ.

Şcolile postliceale ale M.A.I. organizează concursurile de admitere în perioada 10  - 23 ianuarie 2020, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unităţile de învăţământ.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, din municipiul Sibiu, str. Revoluţiei nr.4 - 6,  în zilele de marţi şi joi, între orele 10,00 - 15,00 de unde se pot primi informaţii privind documentele de înscriere, respectiv pentru întocmirea dosarelor de candidat, tematica şi bibliografia de concurs. Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane, telefon 0269/208311  şi pe site-ul http://sb.politiaromana.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus