Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Cântărețul Mihai Constantinescu, internat în stare critică

Cântărețul Mihai Constantinescu, internat în stare critică

Cântărețul Mihai Constantinescu a fost transportat, la spital, în stare de inconștiență. Presa centrală relatează că medicii sunt rezervați.

Mihai Constantinescu a fost internat la Spitalul Floreasca din București, după ce soția cântărețului a solicitat intervenția unei ambulanțe în noaptea dintre luni și marți. Potrivit Digi24, artistul a fost transportat în stare de inconștiență, medicii intervenind cu măsuri de resuscitare în urma unui stop cardio-respirator. Sursa citată mai arată că starea lui Mihai Constantinescu este destul de gravă în continuare.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a avut nevoie de mai multe ori în ultima perioadă de sprijinul medicilor. A mai fost internat și luna trecută, din cauza problemelor respiratorii și a tensiunii oscilante. Iar în urmă cu două luni, tot din cauza problemelor de sănătate, și-a anulat toate evenimentele programate pe parcursul mai multor săptămâni.

Născut pe 4 ianuarie 1946, la București, Mihai Constantinescu s-a lansat în muzică în 1964 și a scos primul album în 1974. “Sus în deal“ sau “O lume minunată“ sunt printre cele 21 de albume lansate de el până în 2010.

Sursa foto: Facebook / Mihai Constantinescu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus