X
vino festival (8)

Concerte de top la VINO – Festival de Gastronomie Urbană, în Parcul Tineretului

  • STEMA, Dimitri’s Bats, Astro Générale, I’m The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Amalia Gaiță și Marú concertează în perioada 17-19 mai la primul street food festival al anului la Sibiu.
  • Douăzeci de food truck-uri și nouă crame de vinuri din România vă așteaptă în Parcul Tineretului.

VINO nu înseamnă doar mâncare bună și vinuri de top. Festivalul de gastronomie urbană are programate în cele trei zile, și multe concerte. Astfel sunteți așteptați ca după ce vă înfruptați de la zecile de food-truck-uri și degustați vinurile de la cramele participante la prima ediție a festivalului ”VINO”, să asistați și la concertele din zilele de 17, 18 și 19 mai.

Totul se petrece într-o locație premieră pentru un eveniment la Sibiu – în Parcul Tineretului!

În cele trei de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor concerta trupe în vogă din România. Astfel STEMA, Dimitri’s Bats, Astro Générale, I’m The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Amalia Gaiță și Marú, promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului. Înainte de acestea, în fiecare zi, DJ FunkyDrop va fi la platane preț de câteva ore și o să aibă grijă să aveți parte de cea mai bună muzică.

vino festival (1)

Cinci noi food-truck-uri la VINO!

Veștile bune continuă la VINO. ”Suntem încântați să vă anunțăm că am completat lista de participanți la VINO Sibiu, cu încă cinci dintre cele mai bune food-truck-uri din România”, spun organizatorii evenimentului din Parcul Tineretului. Papilele gustative vor fi răsfățate cu savoarea gusturilor românești, italiene, mexicane și nu numai, prin preparate ce vor putea fi regăsite la cele 20 food truck-uri participante.

vino festival (6)

New 𝙵𝙾𝙾𝙳 𝚃𝚁𝚄𝙲𝙺𝚂:

🚐 Drunken Squid

🚐 Smokin’ Pig

🚐 Das Grillmobil by Bătrânu Sas

🚐 Mici pe Pâine by Meat Busters

🚐 Outlaw Cuisine by Paunchy Brothers

vino festival (3)

Nouă crame participă la VINO

La prima ediție ”VINO”, setea va fi potolită cu vinuri alese pe sprânceană, la standurile celor nouă producători de pe meleagurile țării noastre.

Vor fi prezenți cei de la Jidvei, Domeniile Boieru, Histria, Cotnari, Domeniile Urlați – Dealu Mare, Villa Vinea, Carastelec, Crama Trantu și Domeniile Gorgandin.

”Preț de trei zile festivalul va stimula toate simțurile, de la savoarea artei culinare locale, la concerte, ateliere pentru copii și activități sportive. Conceptul de street-food va fi combinat cu vinuri alese de la cele mai apreciate crame din țară și nu numai”, spun organizatorii evenimentului.

Mega distracție pentru cei mici

Una din veștile de la ”VINO” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei Parcul Tineretului, zone de aventură, sport și creație. Enumerăm dintre activitățile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, tir cu arcul, volei, turn ball și multe alte activități. Restul le descoperiți la fața locului! Vă așteptăm la VINO – în 17, 18 și 19 mai pentru primul Street Food al anului la Sibiu, dar și cu multe alte surprize! Accesul la evenimentul din Parcul Tineretului este gratuit!

 

𝙵𝙾𝙾𝙳 𝚃𝚁𝚄𝙲𝙺𝚂:

🚐 Meat Busters

🚐 Mr Cannoli

🚐 La Finca Alioli

🚐 Rocca by The Jar

🚐 Sucré

🚐 Mexican Bizness

🚐 Romanian Burgers

🚐 UMAMI Street Food Romania

🚐 ASALT GrillToChill

🚐 Gastro – Street Food & More

🚐 Wing Eat

🚐 Comida Mexicana powered by Guerrilla Tacos

🚐 Animo Caffee

🚐 Prosecco Street

🚐 SUZETTE

🚐 Drunken Squid

🚐 Smokin’ Pig

🚐 Das Grillmobil by Bătrânu Sas

🚐 Mici pe Pâine by Meat Busters

🚐 Outlaw Cuisine by Paunchy Brothers

 

MUSIC MENU:

17 MAI:

🎵 STEMA

🎵 Dimitri’s Bats

🎵 Astro Générale

💿 DJ FunkyDrop

 

18 MAI:

🎵 I’m The Trip

🎵 Pistol cu Capse

🎵 The Groovy Bastards

💿 DJ FunkyDrop

 

19 MAI:

🎵 Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut

🎵 Amalia Gaita

🎵 Marú

💿 DJ FunkyDrop

 

Mai multe detalii despre ”VINO – Festival de Gastronomie Urbană” găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VinoSibiu/

“VINO” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, în cadrul Programului Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană și organizat de Asociația Kapra și Agenția Grey Projects. Informații găsiți și pe platforma ”Sibiu City App”.

Partener de eveniment: Serious Fun

Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.

vino festival (9) vino festival (5) vino festival (4) vino festival (2) vino festival (1) vino festival (13) vino festival (12) vino festival (11) vino festival (10)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact