Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Noaptea Muzeelor, la ASTRA: Vizitatorii se vor bucura de o mică excursie prin județ

Noaptea Muzeelor, la ASTRA: Vizitatorii se vor bucura de o mică excursie prin județ

Muzeul ASTRA organizează sâmbăta aceasta Noaptea Muzeelor. Programul include și Caravana Noaptea Muzeelor, în cadrul căreia vizitatorii se vor putea plimba, gratuit, pe la câteva muzee din județul nostru.

Caravana Noaptea Muzeelor  se va desfășura pe următorul traseu: Sibiu – Șura Mare – Ocna Sibiului – Apoldu de Sus – Miercurea Sibiului – Noul Român și retur. Vizita ghidată de muzeografi ai Muzeului ASTRA va include, ca în fiecare an, o oprire la Centrul Cultural de la Noul Român „Dr. Gh. Telea Bologa" și, în avanpremieră, va putea fi vizitat cel mai nou muzeu din județ, Muzeul Țării Secașelor din Miercurea Sibiului.

Plecarea se va face de la poarta principală a Muzeului în aer liber, ora 10:00, urmând ca revenirea în aceeași locație să aibă loc la ora 18:00. În acest mod, participanții vor putea să participe la Noaptea Muzeelor în Muzeul ASTRA.

Înscrierile se fac până în data de 16 mai 2019 la adresa de e-mail: [email protected], în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus