X
Liviu Nistoran. Sursa foto: Facebook / Liviu Nistoran

Schimbare de șefi la Romgaz. Președintele Consiliului de administrație a demisionat

După nici un an și jumătate de la preluarea președinției Consiliului de administrație a celei mai mari companii din județul Sibiu, Liviu Nistoran a demisionat.

Retragerea lui Liviu Nistoran din fruntea Consiliului de administrație al Romgaz a fost consemnată în urma ședinței programată pentru ziua de azi, 14 mai. “Consiliul de administrație a luat act de renunţarea d-lui Nistoran Dorin-Liviu la mandatul de Președinte al
Consiliului de Administrație, începând cu data de 14 mai 2019“, se arată într-un anunț publicat prin intermediul Bursei de valori București, de societatea cu sediul în Mediaș. Potrivi sursei citate, în aceeași ședință de azi, în urma demisiei lui Nistoran a fost aleasă președinte interimar Ramona Ungur.
Până la publicarea acestui articol, Liviu Nistoran nu a putut fi contactat.

Liviu Nistoran a fost cooptat în consiliul de administrație al Romgaz în luna septembrie a anului 2017. În ianuarie 2018 a fost ales președinte al CA. Fost deputat în mandatul 2004 – 2008 (din partea PD, până în decembrie 2007, mai apoi neafiliat), Liviu Nistoran a condus Autoritatea Națională pentru Comunicații, în perioada 2008 – 2009. Prin firma Televoice Grup, el a lansat în România brandul local Evolio (aparate de comunicație).

Cea mai mare companie din județul Sibiu și cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale în România, Romgaz a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste cinci miliarde de lei, un profit net de peste 1,3 milioane de lei și cu peste 6.200 de angajați. Peste 70% din acțiunile Romgaz sunt deținute de statul român.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yyy

  urmeaza vreo amanta de la primaria din TR
  neoconflictuala, nevorbitoare de vreo limba straina si, in general, fericita ca abia respira

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nistoran

  Un profit net de peste 1.8 MILIARDE de lei (nu milioane), macar verificati cifrele inainte sa postati articole “informative”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact