X
Nicu - Raluca

Sibienii de pe listele Aliantei 2020 USR PLUS

Nicolae Ștefănuță

“Candidez pentru a transpune în realitate speranțele românilor: o prosperitate comparabilă cu cea din Europa, stabilitate și siguranță, un sentiment de demnitate și mândrie europeană.”

Diplomat european, Nicolae Ștefănuță reprezintă Parlamentul European la Washington, fiind primul român care asigură legătura dintre forul european și Congresul american. A lucrat la Parlamentul European din 2007, ca expert în comisiile de Agricultură și de Buget. A studiat economie, politici publice și diplomație la Washington, Viena și Timișoara. Vorbește cinci limbi străine. În calitate de europarlamentar, prioritățile sale sunt: afirmarea drepturilor europene ale cetățenilor români; protejarea banilor de care pot beneficia românii în condițiile unor replieri ale statelor net plătitoare; securitatea, ca precondiție a prosperității, care include și conceptul de securitate climatică. Protejarea mediului este o altă prioritate, inclusă în cadrul noțiunii de securitate.

Raluca Amariei

”Am decis să mă înscriu în această cursă electorală pentru a aduce în atenția PE problemele, neajunsurile cetățenilor, care de multe ori nici nu sunt cunoscute la nivelul comisiilor europene.”
Raluca Amariei este expert în accesarea de fonduri structurale și de coeziune europene. A fost om de presă și s-a implicat în numeroase proiecte regionale de mediu, sociale, turistice sau administrative. O problemă stringentă pe care o va susține, în cazul alegerii ca europarlamentar, este tranziția către un sector agricol durabil, către agricultura sustenabilă, în care să aibă prioritate fermele mici și medii. O componentă importantă a acestei probleme este încurajarea tinerilor fermieri, care vor trebui să continue activitatea fermierilor de astăzi, cu vârste de peste 65 de ani în proporție de aproape 50%. Va identifica de asemenea măsuri pentru sprijinirea și dezvoltarea durabilă a micii gospodării tărănești sau încurajarea lanțurilor scurte de aprovizionare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mareria cenusie

  USR PLUS are, de departe, cea mai competenta echipa pt europarlamentare. Din pacate prea putina lume are rabdarea sa vada si dincolo de propaganda partidelor mari.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Uitati-va bine la ei acum cat se mai poate ca pana la alegerile urmatoare nu ii mai vedeti nici pe ei si nici pe majoritatea celorlalti parlamentari UE. Si nici de auzit nu o sa mai auziti de ei pana data viitoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact