X
sever lup

Sibiul are un nou radio local. goFM

Din 13.05, începând de la ora 13:05, sibienii pot asculta un nou radio local, transmis în eter după ce în ultimii zece ani a emis exclusiv on-line.

goFM poate fi ascultat în municipiul Sibiu pe frecvența 90,4 FM și propune un stil de radio diferit față de ceea ce există în România. “Vom avea un stil aparte: nu dăm știri despre violențe sau crime și nu avem absolut deloc politic, comentarii politice sau de genul acesta. Prezentăm ceea ce este și atât. Mergem înspre a aduce un ton pozitiv. Știrile sunt compacte, la jumătatea orei, ne interesează ca ascultătorul să poată avea informația clară și concisă. Aducem muzica din anii `40 și până aproape de cea din zilele noastre. Ne vom îngriji și de rockeri și, până la finele anului, mai lansăm două posturi de radio on-line (avem șase în acest moment), printre care primul va fi goROCK“, spune Laurențiu Sever Lup (foto stânga), CEO al noului radio sibian, care a câștigat licența radio în cadrul unui concurs organizat de CNA în vara anului trecut.
goMorning, City Beat sunt printre emisiunile-reper propuse pentru început de către noul post de radio care, pentru viitorul apropiat, își propune atât emisiuni cu și dedicate liceenilor, dar și emisiuni create de alte instituții locale de presă. “Ne propunem să fim cât mai aproape de ascultători, nișa noastră fiind un public educat, un alt gen de ascultători, cu un alt gen de muzică decât cele propuse de radiourile de până acum. Mulțumim sibienilor pentru ziua de ieri (cea în care a fost lansat radio-ul și off-line – n.r.), au fost fenomenali“, adaugă Laurențiu Sever Lup.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marian Silaghi

  gofm este un radio care s-a ridicat mult si care se aude superb la sibiu. Sunt sceptic ca un om ca laurențiu lup nascut pentru radio, va reuși să strângă profesioniști lângă el pentru că ce am auzit până acum nu prea seamănă a oameni care să ducă idealul lui de radio mai departe. Spun asta pentru că ieri am auzit un redactor care mai mult se schimonosea decât să ne prezinte muzica go, iar după el a urmat un altul care abia dacă se auzea la microfon. O voce buna are doamna de la stiri care mai trebuie sa schimbe si ea stirile și să nu le mai repete atât de des. Venirea lui Borco, otrocol și mihaela stroe au adus un mare plus acestui radio pe care îl pot compara (doar în această echipă) cu marile radiouri europene. astăzi am ascultat matinalul de la 7 și chiar abia am asteptat sa ajung in birou sa ascult in continuare gofm . deci fără câteva voci, go- ul este detașat cel mai bun post de radio din sibiu. cu ce muzică am ascultat, eu cred în viața lungă a lui.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  jonyjon

  Daca sunt “stiri” de genul care se gaseste si pe site pot sa le tina pentru ei. De ex. “Se pare ca Pamantul este inundat de energie invizibila din alta galaxie, sub forma de explozii rapide de unde radio (fast radio bursts sau FRB-uri), pe care oamenii de stiinta nu le inteleg pe deplin.
  Aceste FRB-uri scurte si extrem de puternice sunt cele mai puternice flash-uri din univers – pe care nu le putem vedea insa.
  Ele circula miliarde de ani lumina prin timp si spatiu, stralucesc precum 100 de sori, dar inainte sa fie observate de telescoapele de pe Pamant, se spulbera.
  Aceste unde radio au fost descoperite in 2007 pentru prima oara. De atunci, au fost captate doar 30 de FRB-uri, dar cercetatorii sunt de parere ca in realitate ar fi vorba de mult mai multe, iar echipamentele moderne nu pot capta totul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact