X
LA FEL

Alianța 2020 USR PLUS: Fără hoție ajungem departe

Avem șansa să dăm semnalul unui nou fel de a face politică și al unui nou mod de a ne construi viața cotidiană. Soluție este simplă: înainte de orice, trebuie să sancționezi sursa problemelor, hoția din politică. Ea generează și încurajează lipsuri în întreaga societate prin promovarea unor legi strâmbe, prin deturnarea banilor, prin susținerea oamenilor nepotriviți în funcțiile administrației.

Suntem convinși că:

Fără hoție, construim spitale.

În fiecare an, Ministrul Sănătății are la dispoziție peste 250 de milioane euro pentru investiții, dar PSD nu a construit niciun spital de la zero în toate guvernările pe care le-a avut. În 2016, Guvernul Cioloș a deblocat proiectele spitalelor regionale din bani UE care au fost abandonate de Guvernul PSD imediat ce a preluat guvernarea. De ce? Pentru că le era greu să-i fure.

poza ts

Fără hoție, terminăm autostrăzile.

În ultimii 30 de ani, guvernele României nu au fost în stare să construiască o singură autostradă care să unească provinciile istorice, deși avea bani europeni disponibili special pentru asta, tot ce trebuia să facă era să îi ceară. Guvernele României însă au preferat să nu se folosească de ei pentru că în Europa un kilometru are 1000 de metri, nu 800, cât are în are în Teleormanul lui Dragnea.

Fără hoție, reparăm școlile.

Din cinci în cinci ani, la alegeri, PSD promite că investește în școli, dar a furat banii și în continuare peste 2000 de unități de învățământ din România au toaleta în curte, iar copiii mor în accidente stupide. În 2016, Guvernul Cioloș a adus în România fonduri europene care au fost investite în programe de educație, dar acestea nu au fost continuate de PSD. De ce? Pentru că le era greu să fure.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vezi

  A se observa încă de pe acum ,felul cum tratează problemele astfel încât după alegeri,când nu vor obține ei mare procent, sa se poată alia cu PNL și forumul.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tica

  Ca de fecare data in campanie toti se lauda cei mai buni si cei mai faini. Pe 26 o s-a fac gratare si pe 29 plec la munci la francezi sa fac BANI ca despre asta e vorba. V-a las pe voi cu toate lichelele astea!!!! Am piertut timp destul la vot 30 de ani

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact