X
sediu PSD (10)

Turneu PSD la Sibiu: patru miniștri vin în trei zile

Miniștrii Transporturilor, ai Culturii, cel al Muncii și, în fine, cel al Turismului și-au planificat vizite la Sibiu în zilele următoare.

Actualizare 15:15 Reprezentanții PSD anunță că ministrul Transporturilor nu mai vine la Sibiu, ci la Mediaș. Acolo este așteptat la sediul PSD, în jurul orei 13:00, alături de  Victor Negrescu, candidat PSD pentru Parlamentul European.

Știre inițială

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, este așteptat la sediul organizației județene a PSD însoțit de Victor Negrescu, candidatul PSD pentru Parlamentul European (și fost ministru delegat pentru Victor Negrescu). Vizita celor doi este programată pentru ziua de vineri, în jurul orei 13:00.
O zi mai târziu, în același interval orar, este așteptat la Sibiu și Valer Daniel Breaz, ministrul Culturii și Identității Naționale. Iar în prima zi a săptămânii viitoare, tot în jurul orei 13:00 va fi la sediul PSD Sibiu și Marius Budăi, Ministrul Muncii și Justiției Sociale. “La toate conferințele anunțate vor participa domnul ministrul Bogdan Trif, parlamentarii sibieni din partea PSD, cei doi candidați ai PSD Sibiu pentru Parlamentul European, Alexandru Popa și Mihai Macaveiu și alți membri ai PSD Sibiu“, arată reprezentanții social-democraților sibieni.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact