X
60351064_2292788204100134_8634059806098849792_n

VIDEO | Bărbat căutat de poliție, după ce a furat 2.500 de lei dintr-un cabinet medical

O sibiancă s-a trezit cu portofelul gol după ce un bărbat a intrat în cabinetul medical în care lucrează și i-a furat 2.500 de lei. Din fericire, în cabinet se afla o cameră de supraveghere care l-a surprins pe hoț.

Femeia a descoperit de-abia seara că îi lipseau banii, motiv pentru care a verificat filmările din acea zi și apoi a mers direct la poliție. Bărbatul este acum căutat de polițiștii sibieni.

„Am depus plângere seara, când am sesizat că lipsesc banii. Munceam, doar eu cu asistenta, iar ușa la cabinet era larg deschisă. Poarta de la intrare de asemenea era deschisă, pentru că bătea vântul. Pe la 17:30, individul se vede cum intră în clinica de lângă noi, stă 1-2 minute, se uită pe geamul de la demisol unde avem vestiarul, vede geanta mea, intră din nou în sala de așteptare, apoi intră în vestiar. Din păcate, ușa nu era încuiată”, povestește sibianca, pentru Turnul Sfatului.

Poliția confirmă cele relatate. Potrivit autorităților, bărbatul nu a fost identificat încă.

„La data de 25 aprilie, la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu s-a înregistrat plângerea unei sibience prin care se reclamă faptul că, în aceeași zi, un bărbat a pătruns în incinta unui cabinet medical situat pe strada Călugăreni din municipiul Sibiu și a sustras suma de 2.500 de lei dintr-o poșetă. În cauză s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în prezent se desfășoară cercetări în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact