X
49548151_2035423889826671_4084594910169137152_n

Grumpy Cat, pisica devenită fenomen internațional, a murit

Veste tristă pentru internauții care o urmăreau, mereu chicotind, pe cea mai morocănoasă pisică din lume – Grumpy Cat, așa cum era cunoscută în mediul online, a murit la vârsta de 7 ani. 

Familia pisicuței a transmis un mesaj, spunând că din păcate Grumpy Cat s-a stins la vârsta de 7 ani, în urma unei infecții a tractului urinar.

„Suntem inimaginabil de triști să anunțăm că iubita noastră Grumpy Cat a murit. În ciuda îngrijirilor primite de la cei mai buni specialiști și de la iubitoarea ei familie, Grumpy a suferit complicații în urma unei infecții a tractului urinar care, din păcate, au fost prea mult de suportat pentru ea. A murit în pace în dimineața zilei de 14 mai, în brațele mămicii ei, Tabatha. Pe lângă faptul că era bebelușul nostru și un membru extrem de apreciat al familiei noastre, Grumpy Cat a pus un zâmbet pe fețele a milioane de oameni din întreaga lume – chiar și atunci când vremurile erau grele. Spiritul ei va continua să trăiască prin intermediul fanilor ei de pretutindeni”, a transmis familia pisicuței.

Adevaratul nume al pisicii este Tardar Sauce. Felina suferea de nanism, o maladie din cauza căreia nu creștea și avea ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferea animalului o expresie permanentă de nemulțumire.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cititescu

    Lipsa totala de respect! Trebuia declarate 3 (trei) zile de doliu national pentru aceasta personalitate marcanta care a fost “cunoscuta in mediul online”. E bine totusi ca presa a considerat ca acest eveniment foarte important trebuie consemnat, chiar daca cititorii vor fi puternic afectati emotional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact