X
life anca gradinaru

Povestea vieții unuia din cei mai cunoscuți jurnaliști absolvenți în Sibiu. ”Nu văzusem niciodată Sibiul, dar mi-a plăcut. Și am rămas”

Ferenc Vasas, Doina Jalea, Ana Maria Damian sunt nume pe care fiecare absolvent al specializării jurnalism al fostei Facultății de Litere, Istorie și Jurnalism a ULB Sibiu le cunoaște foarte bine. Alături de altele precum Cristian Tudor Popescu, Dumitru Tinu, Adrian Ursu, Lelia Munteanu, întregesc anii de formare a unui din cei mai cunoscuți jurnaliști care au terminat facultatea sibiană: Anca Grădinaru.

Life.ro a stat de vorbă cu reporterul Europa FM. ”Doamna Jalea ne spunea: „meseria asta este ca a unui acrobat care merge pe cuie, te mai înțepi, curge sânge uneori, dar trebuie să continui. Dacă rămâi pe cuie te prăbușești, nu progresezi.”

Domnul Vasas ne-a întrebat de ce am dat la Facultatea de Jurnalism. Mulți au răspuns că pentru bani ori faimă. Iar el a răspuns: „cei care vreți să vă faceți jurnaliști pentru bani și faimă puteți să nu mai veniți de mâine”. Cât timp am avut cursuri cu el ne-a repetat să nu fim vanitoși și să nu credem că dacă suntem ziariști avem vreun statut privilegiat”, povestește Anca Grădinaru.

Articolul poate fi citit aici.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Romania, te iubex

    Imi cer scuze ca indraznesc, dar mie imi suna mai bine formularea : Povestea unuia dintre cei mai….* (daca tot e vorba de jurnalisti in articol)

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact