X

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  BauBau

  De ce naiba tot aveti articole despre astia care fac exact invers ce spun si duc minciuna si statul in stat la un alt nivel?!?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Zexe

   Buei, ești atât de redus că nici măcar propriul „nick” nu-l poți alege și e musai să-l furi de la alții. Ești hoț, ca stăpânul tău, klaus.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Sunteți ,,decât ” nişte şmenari.După revoluție apăruseră pe centru, nişte indivizi care se ocupau cu schimbul valutar ,dar care nu erau altceva decât şmenari.Dacă aveai 100 $ şi doreai să-i schimbi în lei mergeai la valutist să faci tranzacția ,în schimbul $ primeai un teanc de lei(,,datorită” guvernării voastre luminate ,un suc de 2 lei costa acum 200 lei ) .Când ajungeai acasă constatai că în acel teanc de bani ,două sau trei bancnote erau adevărate ,restul fiind ziare decupate .Voi sunteți la fel ,vorbiți de nişte mici realizări ( două bancnote adevărate ) şi promiteți în viitor raiul (teancul de bancnote false ) .Spuneți că ați început începutul unor proiecte ,care vor costa nişte bani pe care îi aveți (banii pentru proiect sau pentru toată lucrarea ?) şi că ea (lucrarea) va fi terminată (când nu se ştie ) pentru că voi spuneți că sunteți oameni de cuvânt .

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Îmi place faza cu PDL. De parca mai avem boala pe PDL… Unii aveam atunci, dar ne-a trecut, când vedem antieuropenismul PSD și cum vor sa înlocuiască justiția cu politicul și cum își apară infractorii care ii conduc, deși ma gândesc ca sunt unii membri PSD nesantajabili și fără dosare penale, care ar putea sa le ia locul. Și când vedem cum persecuta politic cu jandarmeria protestatarii pașnici. Libertatea e mai importanta decât orice se lauda ca construiește pesedeul. Nu pt toată lumea, evident, dar pt majoritate.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xxx

  asi intreba pe acel trif isi mai aduce aminte cit a durat Pina sa finalizat ocolitoarea dela Sibiu sper sa nu dureze si cu cea dela medias tot atita timp atuncea poate sa iese in pensie.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tromboane Comuniste

  Care proiecte, puscariasilor ?!?!? Ca ati taiat bugetul local si faceti boicot la adresa Sibiului si a intregului Ardeal de cand ati ajuns iar sa conduceti, lighioane gretoase ce sunteti…. Spui PSD si vomiti.

  NUMAI MINCIUNI SI DEMAGOGIE… in ce hal pot sa minta acestii politruci comunistoizi PSD/alde, nu poate nimeni. Sunt ultimele animale care au ajuns la conducerea unei tari in UE.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Nu vi se pare curios ca aceste promisiuni(MINCIUNI!) vin doar in preajma unor evenimente(a se citi alegeri) iar sansa lor de realizare este ca si a celorlalte adica ZERO?I-am citit nepotelei mele de trei ani planurile voastre si a ras cu pofta!Mai schimbati placa,baieti!Cand va iesi din scena generatia asta de pensionari batrani care va mai crede,nu veti mai fi primiti nici la cosul de gunoi al istoriei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact