X
popandau vs erete de camp (1)

Viral pe Facebook. Cum a reușit un popândău să scape din ghearele unui erete de câmp

Un fotograf din Tulcea a surprins imagini inedite cu lupta pentru supraviețuire a unui popândău, prins în gheare de un erete. Fotografiile îl arată pe rozător cum îl mușcă de picior pe înaripat și scapă.

Bărbatul a tras pe dreapta atunci când a văzut pasărea cum căuta prada. Cu aparatul foto la îndemână, acesta a reușit să surprindă întreaga aventură a popândăului curajos, însă nu a înțeles cum a scăpat din ghearele eretelui de-abia când a ajuns acasă și a privit fotografiile cu atenție.

„Astăzi e despre supraviețuire. Eram pe șesuri și-am văzut un erete de câmp căutând prada. Am oprit mașina și-am văzut cum a atacat. Am așteptat liniștit și am văzut ridicând un ceva… părea a fi un șobolan… un popândău… La un moment dat l-a scăpat din gheare și m-a cam mirat treaba asta, căci știu că odată apucată prada nu prea e scăpare. Așa e la răpitoare… acasă mi-am dat seama de cauză. popândăul, în disperare, l-a mușcat pur și simplu de picior pe erete și acesta l-a scăpat din gheare… felicitări supraviețuitorului…până la următorul atac…”, a scris Mihai Baciu, atunci când a postat fotografiile pe pagina personală de Facebook.

popandau vs erete de camp (3) popandau vs erete de camp (2) popandau vs erete de camp (4)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact