Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Dragnea se află în Poiana Sibiului. Întâlnire cu ciobanii și emisiune la TVR

Dragnea se află în Poiana Sibiului. Întâlnire cu ciobanii și emisiune la TVR

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, se află acum la Poiana Sibiului, unde au o întâlnire cu crescătorii de oi din zonă. Aici urmează să participe la o masă alături de aceștia, o parte din imagini urmând a fi folosite de către TVR pentru emisiunea ”Viața Satului”. De aici își vor continua turneul electoral în țară. Vizita lor în Sadu a fost anulată. ”Noi ne vedem de activitățile noastre, vă asigur că nu vine Dragnea la noi. Nu știu unde sunt și ce fac, dar aici noi ne vedem de-ale noastre”, spune primarul din Sadu, Valentin Ivan.

dragnea gratar

Primarul comunei Poiana Sibiului, Ilie Dăncilă, se află astăzi la București, la mitingul electoral al PNL, organizat în centrul capitalei. ”Nu știu dacă-s la noi în comună, că eu sunt la miting, la București”, a declarat primarul.

Surse apropiate PSD susțin că cei doi vor pleca din zonă după întâlnirea și masa pe care o vor lua alături de ciobani.

Social-democrații sibieni au negat ieri posibilitatea ca Liviu Dragnea să ajungă în Sibiu.

”Noi nu am primit nicio înștiințare în acest sens”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD Sibiu, Margareta Lupu.

Afirmația a fost întărită de președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif. ”Dar de unde știți dumneavoastră de vizită?”, a întrebat Trif în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri, la Mediaș, alături de ministrul Transporturilor. ”Nu știu nimic”, a mai completat Trif.

Un car de reportaj al televiziunii publice se află la Poiana Sibiului pentru a filma alături de ministrul Daea și de Liviu Dragnea o altă emisiune ”Viața Satului”.

Venirea liderului PSD în Poiana Sibiului se face cu multă discreție pentru a nu se repeta incidentele de la celelalte vizite în teritoriu ale lui Liviu Dragnea. Mitingurile PSD au fost mereu huiduite de grupuri de protestatari, iar ieri, la Topoloveni, județul Argeș, mai mulți cetățeni care voiau să protesteze împotriva conducerii PSD au fost urcați un dubele jandarmeriei și conduși la o secție de poliție pentru a fi identificați și amendați.

(foto: Ziaristii.com)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Ciuciu

Acum 4 ani

dar gogosi pentru ciobani nu o adus ?
Raspunde

nume

Acum 4 ani

Și-o dus și măgarul la oi
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Bravo , rau ai ajuns ,sa mergi pe furis ca sobolanii!
Raspunde

Un simplu sibian

Acum 4 ani

Localnicii prezenți susțin ca a fost o întâlnire pentru oricine interesat, dar pe lângă faptul ca a fost o întâlnire organizata pe furiș nici macar Organizația judeteana nu stia de ea, articolele și pozele apar la ore bune dupa plecarea “onoraților invitați”. Va asteptam și in Sibiu, domnilor, ne organizam noi rapid!
Raspunde

Adrian

Acum 4 ani

Până la urmă hoții la hoți trag. Pentru cine știe fala Poienarilor stă în câți bani au de arătat, în ghiulurile de pe mâna și lanțurile de la gât, dar nu în ultimul rând și în evaziunea fiscală pe care o fac. Frate le-au fost toți cei care nu le-a cerut bon fiscal în afaceri sau conducatorul care le-a acceptat felul lor de a fi. Să fim realiști, de unde au Poienariii atâția bani? Din afaceri cu contribuții la stat? Rar vezi un poienar care sa-ti dea chitanța pe marfa care ti-o vinde. Deci Dragnea e din peisaj. S-au întâlnit hoțul cu hoții.
Raspunde

Carciumarul Fugar

Acum 4 ani

Probabil le-a furat oamenilor branza din butoaie si vreo cateva oi, pana acum.... doar nu credeat c-a venit asa degeaba, acest pungas.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus