X
viata satului poiana sibiului 3

FOTO Platoul de filmare de la Poiana Sibiului, pregătit pentru Dragnea. Barna a împărțit materiale electorale acolo

Platoul de filmare al emisiunii „Viața satului” de la TVR este pregătit pentru a-l găzdui pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Emisiunea se filmează în localitatea Poiana Sibiului, departe de ochii presei locale și a activiștilor civici. În zonă a ajuns azi și liderul USR, Dan Barna. Nu pentru a da ochii cu rivalul său politic, ci pentru a împărți materiale electorale. Acesta a transmis și un live pe Facebook din „grădina copilăriei mele”.

Din imaginile postate pe Facebook de la fața locului, se înțelege că emisiunea „Viața satului” se filmează la pensiunea Casa Bîlcu, cel puțin mașinile TVR sunt parcate acolo. Turnul Sfatului i-a întrebat pe reprezentnații pensiunii dacă șeful social-democraților a avut anumite cerințe față de ei, însă aceștia au refuzat să ofere detalii.

viata satului poiana sibiului 1

În preajma platoului de filmare, amenajat într-un peisaj idilic din Mărginimea Sibiului, sfârâie grătarele și se pregătește masa pentru invitați.

dragnea gratar

viata satului poiana sibiului 2

viata satului poiana sibiului 4

viata satului poiana sibiului 5

Tot astăzi, în Poiana Sibiului s-a aflat liderul  USR, Dan Barna, cu echipa sa, pentru a împărți materiale electorale în preajma alegerilor europarlamentare din 26 mai. Acesta a transmis un live pe Facebook, în care a menționat că a ținut să se oprească lângă grădina în care a copilărit.

„Suntem în Poiana Sibiului, satul copilăriei mele, satul în care mi-am petrecut 7 ani din viață și apoi vacanțele.
Vreau să vă arăt grădina în care am cele mai frumoase amintiri. Aceasta a fost grădina copilăriie mele. Ăla-i un păr cu pere mici și negricioase care se fac târziu de tot, în toamnă, prin octombrie-noiembrie (…) Aici mâncam măcriș, agrișe. Era un lucru fascinant.

În casa de alături care arată acum ca un fost castel dărâmat sau în stadiu degradat era doctorul. Era o poveste că are o bibliotecă fabuloasă, plină de comori. O priveam ca o provocare (…)

Venind astăzi în Poiana Sibiului și distribuind materiale cu Alianța USR PLUS am ținut să revăd această grădină a copilăriei mele”, a spus Dan Barna în live.

L-am întrebat pe Dan Barna dacă s-a întâlnit cu liderul PSD sau l-a văzut în Poiana Sibiului. „Împreună cu echipa USR PLUS Sibiu am luat Poiana Sibiului la pas și am vorbit cu poienarii despre obiectivele USR PLUS și să voteze pe 26 mai Alianța 2020 USR PLUS, o bucată de bine pentru România, care are pe listă cei mai competenți candidați pentru Parlamentul European.

usr poiana sibiului

Nu ne-am întâlnit cu Liviu Dragnea, a venit să marcheze doar locul pentru campanie, nu a îndrăznit să iasă la discuții cu poienarii. Colegii l-au văzut la pensiune. Putem să îi transmitem noi ce au zis cei din Poiana: “Așa nu se mai poate”.”, ne-a răspuns președintele USR.

dan barna in poiana sibiului

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sufana

  Barna e poienar de-al nost?! N-am stiut ca avem si saraci, cu portofelul si cu duhul! Omul de valoare cat traieste invata.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mustacila asta dracnea imi aduce aminte tot mai mult de impushcatu. Tot asa o tinea si nea nicu, vizite de lucru, case de protocol, chermeze de partid.
  Istoria arw prostu obicei sa se cam repete, eu in locul lui m-as duce de acuma tarile calde inainte sa fie prea tarziu

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lorena Dusmanescu

  Legumele zemoase suculente si asexuate, in schimb, sunt absolut reprezentative pentru rezistenti. Go vegan and die!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  Vai Lori (& alte aliasuri ale acelorași postaci pesedinști), chiar dacă în universul propagandei pesede opusul unei extreme este cealaltă extremă în realitate nu se întâmplă așa, opusul unei extreme este moderația!
  Aceste chestiuni aproape niciodată nu sunt dihotomice: cine nu e cu mine nu este neapărat împotriva mea, opusul unor carcase de animale agățate ostentativ în grindă nu sunt legumele „zemoase și suculente și asexuate”. Asta dacă interpretezi ad-literam afirmația: „Acele animale atarnate sunt absolut reprezentative ptr pesede….”

  Dar cel mai probabil este vorba de o metaforă reprezentată de acele carcase, evident prea multe pentru necesarul mesenilor, de unde reiese ideea căsăpirii respectivelor animale, sacrificarea lor pentru alte scopuri decât pentru consum. Similar cu ceea ce face pesedeul cu această țară și oamenii care trăiesc aici, o sacrifică pentru interesele meschin dictatoriale ale lui daddy. Calcă totul în picioare și încearcă să distrugă pe oricine se împotrivește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact