X
60027724_2061172767509051_2096974038030090240_n

Răsturnare de situație în cazul biciclistului lovit mortal de un BMW: Tânăra crezută vinovată o acoperise pe soacra ei

Polițiștii sibieni au reușit în sfârșit să facă lumină în cazul accidentului mortal de ieri de la ieșirea din Sibiu spre Agnita – vinovată de lovirea biciclistului ar fi fost de fapt o femeie de 53 de ani, soacra tinerei despre care s-a crezut inițial că ar fi condus BMW-ul.

În urma administrării probatoriului, a vizionării camerelor de luat vederi din zonă și audierii mai multor martori, precum și a tinerei în vârstă de 27 de ani, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că nu tânăra a condus autoturismul în momentul producerii accidentului, ci soacra tinerei, o femeie în vârstă de 53 de ani, arată IPJ Sibiu.

De asemenea, s-a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs în următoarele circumstanțe:

În jurul orei 20,30, în timp ce femeia în vârstă de 53 de ani conducea autoturismul spre Agnita, la ieșirea din mun. Sibiu, pe viaduct, a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers. Imediat după producerea evenimentului, femeia a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Bungard, mai arată sursa citată.

Polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   unde sunt legile

   or pus-o sa pornească o masină si or vazut ca nici nu stia unde e contactu si nici cum se baga in viteza 1 si asa s=or prins ca nu putea conduce. Simplu, nu ?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Robert

  Din păcate e un eveniment tragic . Dar stau să mă întreb…poate nu înțeleg eu din comunicatul poliției.se spune că șoferiță a efectuat o depășire trecind de linia continuă deci ajungind pe celălalt sens…măcar puțin.daca biciclistul mergea tot pe sensul de depl al auto…mă întreb mergea oare cît mai aproape de marginea drumului din moment ce șoferiță a fost nevoită să…depășească linia continuă pt a depăși o bicicletă??? Repet cu tot regretul pt eveniment…nu cumva ..mereu eu vina șoferilor chiar daca bicicliști…pietoni…etc nu respecta regulile de circulație????

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  maria

  Robert, se observa din comentariu ca nu esti biciclist. Stii ca in momentul depasirii unui biciclist trebuie lasata o distanta corespunzatoare tocmai pentru a nu-l acrosa? Stii ca pentru acest lucru masina ajunge pe cealalta parte a drumului oricat de aproape de margine ar circula biciclistul? Este o masura de protectie sa se lase loc unui biciclist (oricat de aproape ar merge acesta de marginea drumului, aceasta distanta este necesara!!!), altfel orice manevra poate fi cauzatoare de moarte, inclusiv intimidarea prin viteza, intelegi lucrul acesta? In plus, era viaduct unde depasirea este complet interzisa! Era o chestiune de 20 secunde dar in Romania prea prea putini respecta regulile in trafic…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sofer, biciclist, pieton

  Doar o intrebare, fara legatura cu acest caz: cati biciclisti isi semnaleaza prezenta, noaptea, cu lumini fata – alba si spate – rosie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact