X
alde fodor demisia

ALDE Sibiu solicită demisia primarului Sibiului

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a decis că primarul Sibiului, Astrid Fodor, este incompatibilă. Decizia este finală şi vine după 3 ani de procese între Astrid Fodor şi ANI. “Primarul trebuie să fie un exemplu pentru cetăţeni. Legea este aceeaşi pentru toată lumea şi trebuie aplicată indiferent că eşti primar, om politic sau muncitor în fabrică. Prin faptul că doamna Fodor nu şi-a înaintat demisia, arată că funcţiile şi puterea sunt pentru unii mai presus de lege şi chiar sfidează  justiţia”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Reamintim că în 2016 inspectorii ANI au decis că Astrid Fodor s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2012 – 2014. Ea a ocupat simultan atât funcția de viceprimar, cât și cea de membru al consiliilor de administrație a două instituții de învățământ din oraș: Colegiul “Samuel von Brukenthal și Grădnița nr. 37.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  “Funcţiile şi puterea sunt pentru unii mai presus de lege şi chiar sfidează justiţia” Ha! Ha! , cred ca e vorba de tradiceanu si livache , nu? Ba , voi astia de la alde si psd sunteti ultimii oameni din lume care puteti cere demisia lui fodor atata timp cat penalii de dracnea si tradiceanu ocupa bine mersi functiile de presedinte al Camerei Deputatilor si al Senatului!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eka

   Draga Kokos, de acord cu tine in privinta ALDE. Cu toate acestea d-na FODOR trebuie sa plece. Justitia a decis ca a incalcat legea si daca dorim o urma de normalitate si bun simt in tara noastra atunci unica solutie e demisia.
   Aflat in aceeasi situatie d-ul Popa -PNL – a demisionat.
   Daca nu demisioneaza d-na Fodor intra in aceeasi categorie cu Dragnra, Tariceanu, etc..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ?!

   Lasa tu pe altii. Ca de acesti altii,am inteles,sunt penali.Dar voi,intruchiparea dreptatii,daca va vreti corecti si cu justitia,dati dovada,respectati legea si cand nu va e convenabila!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  miki maus

  Eu zic ca si presedibtele ALDE Romania trebuia sa fie un exemplu pentru cetateni si sa fi stat la coada de la permise de conducere

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asaniciodata

  Vaaai ! Scuzati ! Am dat peste o incompatibilă apărată de CINSTIȚII Sibiului si spun cu certitudine că este incompetentă pardon incompatibila din cauza lui Dragnea. Cinstitilor nu scapati ocazia de scuipat veninul …nu de alta dar pare ca va otraviti cu propriul venin .. sunteți tot mai galbeni ..ma intreb de unde v- ati târât
  aici in Sibiu …ca ici nu am avut atatea vipere

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Haterus

  Acum oi fi eu hater, dar n-ar fi o pierdere prea mare daca si-ar da dna Fodor demisia. Sincer, am senzatia ca Sibiul a mers in ultimii ani mai mult dintr-o intertie din perioada Iohannis. Dna Fodor n-a prea iesit in evidenta cu nimic bun, apare doar la evenimente sa para ca a luat si ea parte la lucrurile bune (la fel ca PSD-istii cand taie “pamblica” la 2km de autostrada). In rest, nimic notabil. Noroc cu Summitul de anul acesta ca s-au mai asfaltat arterele principale si ici colo secundare. Dovada ca FDGR-ul nu neaparat da numai oameni buni si competenti, ci mai conteaza si omul.

  Sincer sper ca FDGR-ul va veni cu alt candidat la urmatoarele alegeri, altfel inclin sa-mi indrept votul catre alt candidat (probabil al USR+).

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mai bine lipsa

  Asta e armata de stransura a lui Moticicleanu… Pe asta l-a dat afara de la PMP (impreuna cu Ariton) si au fugit repede la alde. Nici nu e din Sibiu, ca e din Slimnic, scoala 0, maniere 0, dar are facultate facuta la buget direct la AIUD. Dati numai o cautare pe net cu numele lui…
  hotzu striga hotzii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact