X
muzeul astra 2

Cifrele zilei vin de la muzeele din Sibiu: câți vizitatori au înregistrat de Ziua și Noaptea Muzeelor

Peste 70.000 de persoane au trecut pragul celor două mari muzee din Sibiu – Muzeul Național „Samuel von Brukenthal” și Muzeul ASTRA – pe data de 18 mai, atunci când au fost marcate Ziua și Noaptea Muzeelor.

Potrivit reprezentnaților, Muzeului Brukenthal, 37.000 vizitatori au participat la maratonul de 14 ore organizat la toate sediile instituției – Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istoria Farmaciei, Muzeul Cinegetic, Muzeul de Istorie și Muzeul de Artă Contemporană – cu prilejul Zilei și Nopții Muzeelor 2019.

muzeul brukenthal

muzeul brukenthal 2

La rândul său, administrația Muzeului ASTRA s-a lăudat că marele teritoriu unde este amplasată instituția, care a impresionat-o și pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost vizitat de 38.582 de persoane. „Oameni dragi, vă mulțumim! Să vă bucurați de aceste imagini! Noi le-am trăit…”, au sscris reprezentanții muzeului pe pagina de Facebook, atașând câteva poze din ziua de ieri.

muzeul astra 3

muzeul astra

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Alex

    Din pacate in Muzeul Astra a fost o tiganie fara margini. Au venit absolut toti gibonii, au umblat paznicii pana la ora 2 din noapte dupa toti betivii, iar dimineata era o mare de gunoaie in tot muzeul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact