X
arnold_schwarzenegger_attacked_flying_kick_arnold_classic_south_africa

VIDEO Arnold Schwarzenegger, atacat la un eveniment sportiv în Africa de Sud

Actorul Arnold Schwarzenegger a fost atacat în orașul sud-african Johannesburg în cadrul unui eveniment sportiv. Un tânăr a sărit și l-a lovit cu ambele picioare în spate, incidentul luâindu-i prin surprindere pe toți cei din jur.

The Independent scrie că incidentul a avut loc la festivalul sportiv Arnold Classic Africa, unde actorul a fost invitat în calitate de oaspete de onoare și membru al juriului. Imaginile video de la locul incidentului au apărut pe Twitter.

Un necunoscut l-a atacat pe „Terminator” din spate, sărind cu ambele picioare înainte, în timp ce acesta discuta cu fanii săi și filma cu telefonul. Atacatorul a fost imediat reținut, iar Schwarzenegger a continuat să jurizeze.

Mai târziu, actorul le-a mulțumit fanilor pentru că și-au făcut griji, precizând că „totul este în regulă”. „Credeam că cineva pur și simplu m-a împins din spate în mulțime, ceea ce se mai întâmplă. Am  realizat că am  fost lovit doar după ce am văzut imagini video, la fel ca voi toți”, a scris acesta pe contul său de Twitter, adăugând că e bucuros că nu a fost întreruptă transmisiunea live pe care o făcea pe Snapchat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Murray

  De cand Africa de Sud a incaput pe mana negrilor, cu un indice de inteligenta de sub 80, e dezatru, ce se petrece acolo. Natiunea decade, odata cu plecare amasiva a albilor europeni, criminalitatea creste, societatea moderna revine la stadiul primitiv.
  Sunt carti scrise care consemneaza faptul ca, indicele de inteligenta al indivizilor din Africa, este mult prea scazut pentru a putea forma o civilizatie moderna, de constructie europeana sau asiatica.
  Va puteti documenta, cautati pe youtube informatii despre Johannesburg, Boston, Baltimore sau alte zone unde populatia neagra sau non europeana, de alta origine decat est asiatica a devenit majoritara. Cam asa arata adevaratul dezastru, nu cu meteoriti, bombe sau alte minuni.
  Aviz moderatorilor : Ceea ce am scris nu reprezinta rasism, sunt pure realitati, va puteti documenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact