Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Modificări în arondarea la secțiile de votare din municipiul Sibiu

Modificări în arondarea la secțiile de votare din municipiul Sibiu

În contextul alegerilor pentru membrii din România în Parlamentului European și a referendumului național din data de 26 mai 2019, Primăria Municipiului Sibiu a actualizat delimitarea secțiilor de votare.

Față de scrutinele electorale precedente, delimitarea secțiilor de votare s-a modificat ca urmare a străzilor nou create în Sibiu și a mutării sediului unor secții:

• Străzile nou-create care se arondează la secțiile de votare existente:

- Străzile Bruxelles și Varșovia se arondează la secția nr. 3 de la Școala gimnazială nr. 10, de pe strada E.A. Bielz - Strada Cuprului se arondează la secția nr. 9 de la Liceul Tehnologic Construcții și Arhitectură Carol I, de pe strada Pedagogilor - Strada Viticultorilor se arondează la secția nr. 11 de la Școala Gimnazială nr.13, de pe strada Lungă - Străzile Diamantului, Rubinului, Safirului, Jadului, Opalului, Chihlimbarului, Ametistului, Perlei și Zirconiului se arondează la secția nr. 14 de la Școala Gimnazială nr.23, de pe strada Țiglarilor

• Secții de votare care și-au modificat sediul

- Sediul secțiilor de Votare nr. 34 și nr. 35 se mută din Palatul Copiilor Sibiu, str. Constituției nr. 2, la Școala gimnazială nr.2 Sibiu, str. Avram Iancu, nr.13. - Sediul secției de Votare nr. 67 se mută de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu de pe str. Independenței nr.1 la Școala gimnazială nr.4 Sibiu, str. Spartacus, nr. 4 – 6.

Sibienii pot pot consulta lista actualizată cu delimitarea secțiilor de votare pe site-ul www.sibiu.ro, pe www.sibiu.ro la secțiunea ALEGERI 2019 de pe pagina principală: https://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2019/Dispozitia_810_2019_Delimitare_sectii_votare_Municipiu.pdf

De asemenea, se pot consulta listele la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mică nr. 22 saupe afișele de la intrarea în secțiile de votare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus