Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Premierul Dăncilă în Suceava: Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara!

Premierul Dăncilă în Suceava: Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara!

Premierul României, Viorica Dăncilă, continuă lungul șir de gafe încurcând astăzi județul Suceava, din nordul Moldovei, cu județul Hunedoara, aflat în Transilvania.

Premierul şi-a început conferinţa de presă urând „La mulţi ani” celor care îşi sărbătoresc marţi onomastica, după care a spus că se află în judeţul Hunedoara.

„Bună ziua. Aş vrea să urez <La mulţi ani> tuturor celor care sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara”, şi-a început Dăncilă discursul, moment în care a fost corectată.

„În judeţul Suceava. Am fost în mai multe judeţe precum Hunedoara, Sălaj, Maramureş, vom pleca în judeţul Vaslui, sunt mai multe judeţe pe care vrem să le vizităm pentru a vedea modul în care sunt utilizate fondurile guvernamentale, modul în care sunt utilizate fondurile europene, probleme pe care le au autorităţile locale, dar şi modul în care putem să ne implicăm în dotarea spitalelor, în alte probleme care ţin de fiecare judeţ în parte şi de fiecare comunitate în parte”, a continuat Dăncilă.
Viorica Dăncilă a făcut o confuzie în legătură cu locul unde se află şi la mitingul PSD din Galaţi, spunând „facem aici summit-ul de la Iaşi”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

rotariu

Acum 4 ani

oboseala! Un prim ministru trebuie sa fie mai rezistent.
Raspunde

BauBau

Acum 4 ani

Asta-i retardata! Punct!
Raspunde

Piticu

Acum 4 ani

Când femeia de servici de la Palatul Victoria ocupă scaunul "primului ministru "gafe de genul ăsta sunt normale.
Raspunde

Ciuciu

Acum 4 ani

hai sa facem o colecta, sa se plimbe si prin judetele siberia, croatia, polonia, mongolia.......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus