X
mazgalituri 1

Foto. Sibiul se mâzgălește în amiaza mare

Deși amenzile pentru cei scriu și desenează pe diferite obiective publice sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei, pasiunea tinerilor pentru astfel de activități nu pare a putea fi stăvilită. Un astfel de grup a fost fotografiat pe timp de zi.

“D+R = love“ a fost printre cele mai “cuminți“ inscripții pe care un grup de tineri le-a lăsat, în cursul după-amiezii de marți, în stația Tursib de pe strada Macaralei, din zona fostei fabrici Balanța. Folosind un marker permanent, patru băieți minori și-au înscris rimele vulgare și desenele puerile pe pereții laterali ai stației, decorați cu fotografii cu Sibiul sau cu afișe care îndeamnă călătorii să nu lase gunoi în stații.

Cei patru tineri au fost fotografiați de o locuitoare din zonă, care bănuiește că aceștia locuiesc la un cămin școlar din apropiere. Intenția ei a fost de a sesiza autoritățile, însă reprezentanții acestora din urmă au arătat că este dificilă sancționarea celor care mâzgălesc, dacă nu sunt prinși în timp ce fac asta ori dacă nu pot fi recunoscuți din eventualele imagini surprinse.

mazgalituri 2

Anul trecut, polițiștii locali au amendat 15 persoane care au murdărit zidurile clădirilor din Sibiu, unele din acestea fiind monumente istorice.

În acest an, Primăria Sibiu a anunțat că va amplasa două panouri (unul în parcul Tineretului și unul în noul skate-park) care vor fi destinate tinerilor care doresc să exerseze diferite forme de graffiti.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    unde sunt legile

    In unele tari arabe asemenea vandalizari ar fi o insulta directa la Allah si ar fi pedepsita cu taierea mainii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact