X
drum sosea paltinis sibiu inundatii aluviuni (1)

Planurile CJ: ce nu s-a stricat anul trecut, trebuie terminat în cinci luni

Autoritățile județene anunță că cel mai târziu în octombrie 2019 vor fi finalizate proiectarea și execuția lucrărilor de reparații a două drumuri afectate anul trecut de calamități.

Aproape șase milioane de lei, fără TVA, este valoarea celor trei contracte de proiectare și execuție atribuite de reprezentanții Consiliului Județean Sibiu pentru reparațiile unor porțiuni de drum afectate de calamități, în cursul anului trecut. Contractul cu cea mai mare valoare, de aproximativ 2,3 milioane de lei, a fost semnat cu GG Tehnic Proiect SRL din Sibiu și are în vedere reparațiile necesare drumului județean 106J, în zona intersecției cu drumul care leagă Sibiul de Păltiniș.

În ceea ce privește drumul județean 106 E, cel care leagă Cristianul de Jina via Orlat – Săliște, acesta are nevoie de lucrări de reparație în mai multe puncte. Pentru cinci dintre acestea, CJ Sibiu a semnat contractul de proiectare și execuție cu o firmă din Cluj – Prompt VSP SRL – pentru suma de 2,4 milioane de lei.
Pentru același drum a mai fost semnat un alt contact, tot cu firma din Cluj, pentru refacerea porțiunii dintre Sibiel și Jina.
“Termenul de finalizare a serviciilor de proiectare și execuție pentru toate cele trei contracte este de 5 luni (o lună pentru proiectare și patru luni pentru execuție)“, se arată într-un comunicat de presă remis redacției Turnul Sfatului.

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact