Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Sibienii s-au săturat de înjurăturile și cuvintele murdare ale partidelor de opoziție. PSD reclamă atitudinea sfidătoare a lui Iohannis la adresa justiției din România

Sibienii s-au săturat de înjurăturile și cuvintele murdare ale partidelor de opoziție. PSD reclamă atitudinea sfidătoare a lui Iohannis la adresa justiției din România

Echipa PSD Sibiu a mers în mijlocul oamenilor din județul Sibiu și săptămâna aceasta și a stat de vorbă cu fiecare dintre ei.

Ministrul Turismului și Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, cei doi candidați sibieni la europarlamentare, Alexandru Popa și Mihai Macaveiu, și parlamentarii PSD Sibiu i-au ascultat pe oameni și au venit cu soluții la problemele lor.

BOGDAN TRIF, președinte PSD Sibiu

Am fost în mijlocul sibienilor în aceste zile, am vorbit cu oameni în vârstă, cu mame, cu studenți și fiecare dintre aceștia ne-a mărturisit că nu mai vor să asiste la mesajele obscene pe care opoziția le folosește împotriva Guvernului României. Atitudinea agresivă cu care opoziția încearcă să-i manipuleze pe sibieni este de neacceptat, iar înjurăturile și cuvintele murdare care ajung în fiecare zi în spațiul public, mai ales prin mediul online, nu mai pot fi tolerate de o societate educată și civilizată.  Sibienii nu vor să fie conduși niciodată de un politician precum liderul PNL, Ludovic Orban, care amenință și instigă oamenii să-i lovească, la propriu, cu parul pe adversarii politici. Sibienii vor să trăiască în siguranță într-o societate pro-europeană, civilizată și curată. Liberalii râmân o minoritate în comparație cu PSD. În afară de înjurături și de faptul că nu au niciun alt program de guvernare ca alternativă, Orban, liderul PNL  a afirmat cu subiect și predicat că o să anuleze Legea salarizării și o să stopeze investițiile desfășurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. La vot, românii vor decide dacă vor din nou tăierea salariilor și pensiilor așa cum amenință că vor face și cum au mai făcut-o, în trecut, cei din PNL/ PDL sau vor alege un PSD care a adus o creștere economică record la nivel de UE, implicit creșteri de salarii și pensii. Pentru prima dată, Sibiul este reprezentat de doi tineri social democrați pe liste la alegerile europarlamentare. Votați PSD, o echipă de patroți în Europa!

ALEXANDRU POPA, candidat PSD Sibiu

Sibienii știu ce vor și nu pleacă urechea la vorbe goale. De aceea, sibienii ne-au primit în mijlocul lor cu bucurie și ne-au transmis că apreciază măsurile pe care PSD le-a luat în ultimii ani. Fermierii sibieni mi-au spus că PSD este singurul partid care a dat subvențiile la timp și acest lucru este important pentru agricultura din România. PSD trebuie să continue să facă bine României!

MIHAI MACAVEIU, candidat PSD Sibiu

Ne-am întâlnit cu mii de sibieni și de medieșeni în ultimele zile și am stat de vorbă cu ei despre nevoile, despre mulțumirile și nemulțumirile lor. M-a bucurat sinceritatea oamenilor și mai mult decât atât, încrederea cu care ne-au cerut să ne continuăm implementarea măsurilor din programul de guvernare așa cum PSD a facut-o până acum. Alături de oameni care vor vota PSD vom reuși să facem bine României. Sibienii vor alege PSD la europarlamentare pentru că vor fapte, nu vorbe!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian

Acum 4 ani

Noroc ca promovati oameni tineri ca altfel s-ar fi ales praful de psd sibiu...
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Da , da , sigur ca da , sunt promovati tinerii pe locurile 26 si 31 din lista , adica sa fie la numar.Astia 2 au sanse 0 barat , asa ca lasati gargara ca nu o mai crede nimeni.psd-ul sa zica mesi daca face un scor peste 10% in Sibiu si peste 15% in judet.
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Dovada faptului ca ati fost in mijlocul sibiebilor sunt sutele de poze si filmari. In poza de fata este o eroare de Photoshop, s-a omis inlocuirea perdelelor din sediu cu oamni in delir la care le spuneati "atinge-ma ca sa te simti bine".
Raspunde

@ T. S.

Acum 4 ani

Am auzit odata explicatiile dvs. celor de la Turnul sfatului, motivand publicarea TUTUROR elucubratiilor psd – ciuma rosie – Sibiu – vezi Doamne impartialitate. Inteleg pana la un punct. Dar chiar trebuie sa publicati toate fantasmagoriile astora ? 10 pe zi ? E doar noroi toxic gratuit imprastiat de nimicurile ce-si zic politicieni. De ce imprastiati chiar toti rahatii generati de ei ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Crina

Acum 4 ani

Da ale pnlului de ce sa se publice,sau ale altora? Cand vei detine tu un trust media,asa sa faci,sa nu publici si de la opozitie.Ia vezi ce zice legea de treaba asta? Voi astia cu justitia,justitia.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Jhon Branch

Acum 4 ani

In sfarsit! Nu ca tin cu PSD, dar minse pare josnic sa folosesti celebra lozinca si alte chestiuni inestetice lingvistic. Sustin normalitatea si va reamintesc ca locuim si traim in Capitala buneler maniere!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

ASA E

Acum 4 ani

Vai de capul ei de capitala bunelor maniere. Atata instigare la ura si violenta ca cea facuta de opozitia psd,nu s-a mai pomenit niciodata. Acum zic:hai sa ii batem sa-i linsam pe toti cei ce tin cu psd, apoi ,tot ei ipocritii, apar ca mari aparatori ai justitiei.
Raspunde

Ciprian

Acum 4 ani

Daaaa, de aia s-au saturat sibienii, de "cuvinte murdare". Eu as zice ca s-au saturat de "murdaria politicienilor". Ia mai du-te-n @#$# #!@$! Venim la vot, sa crape ficatu'n tine! P.S. In poza asta aratati ca o formatie de manelisti de'aia ieftini! Hai sictir!
Raspunde

Handi-Dandi Trif

Acum 4 ani

Trif asta are o moaca care nu-l ajuta deloc, ba chiar dimpotriva... sa fi membru al unui partid anti-european pe fata, trebuie ca esti tare naiv sau mai rau: IMPOSTOR.
Raspunde

euuu

Acum 4 ani

Trei tomberoane.....
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

„Așa, suge burta soldat!” zicea un clasic în viață! Ce bine vă stă în costumele voastre „de morți”, mânca-v-ar tata, zici că sunteți manelisți din ăia cu pretenții de tenori internaționali dar totuși de succes doar la târg duminică! Și noroc cu fotograful, dacă dl. Trif stătea în dreapta erați în scara măgarului/ rilor! Costumele sunt luate din creditele contractate de guvern sau din „sporul de haine” de la minister? Merg la vot duminică, dar tot nu vă votez, sîc! P.S. Comunicatul, ca întotdeauna: gol, sec, arată interesul față de votanți strict în momentul campaniei. Și cel mai probabil e cazul să mulțumim redacției TS pentru corectarea greșelilor de ortografie și exprimare înainte de publicare.
Raspunde

Cititescu

Acum 4 ani

Dar de aroganta si propaganda lipsita de bun simt a slugilor domnului Dragnea nu v-ati saturat ?! Acum culegeti ce a semanat presedintele vostru !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus