X
Trif PSD (35)

Trif, atac la Fodor: ”Sibiul este un oraș sufocat, lipsit de locuri de parcare, cu străzi încă pline de gropi”

Președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, cere primarului Astrid Fodor să aloce mai mulți bani pentru Festivalul Internațional de Teatru, într-o replică după ce edilul Sibiului a spus că social-democrații nu ar trebui să critice administrația locală. În plus, președintele PSD atacă administrația locală, acuzând-o de proasta gestionare a infrastructurii orașului. ”Am luat act de ultimele declarații ale doamnei primar Fodor și am fost surprins să constat că, în loc să-și anunțe demisia în urma deciziei definitive și irevocabile prin care a fost declarată incompatibilă, reprezentanta FDGR afirmă cu subiect și predicat că Președintele PSD Sibiu nu ar avea voie să facă declarații critice la adresa Primăriei Sibiu.  Îi aduc aminte doamnei Fodor că în Sibiu au murit oameni la Revoluție tocmai pentru ca noi să ne bucurăm de libertatea de a ne exprima părerile, mai ales când acestea sunt susținute și de fapte.”, susține Trif.

Liderul PSD Sibiu nu înțelege de ce e nevoie ca Ministerul Culturii trebuie să suplimenteze în fiecare an bugetul Festivalului de Teatru, atâta timp cât Primăria Sibiu nu-și poate cheltui bugetul. ”Am spus că Primăria Sibiu nu alocă o sumă suficientă pentru cel mai reprezentativ festival de teatru din România, care se desfășoară an de an la Sibiu: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Este nevoie ca în fiecare an Ministerul Culturii să mărească sumele alocate pentru a veni în completarea bugetului, iar festivalul să se desfășoare în bune condiții. Având în vedere că, an de an, Primăria Sibiu are un buget imens și an de an rămâne cu un excedent bugetar din cauza lipsei de proiecte implementate, îi solicit doamnei primar să aloce acestui festival o sumă suficientă pentru că, prin intermediul acestei manifestări culturale, Sibiul devine cunoscut în întreaga lume”, susține Trif.

Mesaj către protestatari: ”Le e frică de PSD”

Președintele PSD Sibiu a reluat ideea că în fața sediului organizației județene protestează persoane care au interese politice și economic cu administrația locală. ”În fața sediului PSD vine aproape zilnic, împreună cu câțiva enoriași, prim-preotul Bisericii Evanghelice din Sibiu, instituție care este principala beneficiară a retrocedărilor de imobile din Sibiu, retrocedări la care Primăria Sibiu, condusă de un reprezentant al Forumului, nu și-a apărat corect șansele, neepuizând toate căile de atac în instanță. Tot în fața sediului PSD Sibiu vin periodic membrii PNL și USR, însoțiți de studenta de la Moscova, Turcan Raluca, și Barna Dan. În fața sediului este prezent zi de zi și un membru marcant al PNL, fost prefect pe vremea PDL-ului, care acum a fost ”uns” director la Spitalul de Pneumoftiziologie, aflat în subordinea Consiliului județean, și care beneficiază de un salariu de aproape 17.000 de lei lunar. Tot în fața sediului avem zilnic oameni care fac parte sau conduc ONG-uri sau societăți care, în urma unor proceduri, au câștigat realizarea unor lucrări de documentație sau evenimente finanțate de Primărie sau Consiliul Județean Sibiu”, spune Trif. ”Efortul lor de a fi zi de zi în fața sediului nostru este un semn bun pentru PSD Sibiu. Înseamnă că le este frică de PSD Sibiu, singurul partid care s-a reformat și are în fruntea organizației județene și a organizațiilor municipale oameni tineri și competenți”, a continuat Trif.

”O invit pe doamna primar să iasă din birou”

Președintele PSD o acuză pe Astrid Fodor că orașul e blocat, că nu s-au realizat proiecte majore și că funcționarii primăriei obstrucționează investitorii. ”Referitor la administrarea Sibiului, o invit pe doamna primar să iasă din birou, pentru a putea constata că Sibiul este un oraș sufocat, lipsit de locuri de parcare, cu străzi încă pline de gropi. La ora actuală, orașul este blocat de funcționarii din Primăria Sibiu care știu să pună doar piedici dezvoltatorilor. În orașul Sibiu, pe perioada mandatelor dumneavoastră, doamna primar, nu a fost implementat niciun proiect major care să dezvolte Sibiul, astfel încât să ținem pasul cu celelalte orașe vecine care se dezvoltă într-un ritm accelerat. Doamna primar, ați spus că aceste declarații ale mele aduc deservicii Sibiului. Total fals! Deservicii aduceți dumneavoastră prin faptul că, deși aveți o sentință definitivă de incompatibilitate, nu vă dați demisia de onoare. Deservicii de imagine aduce și reprezentantul dumneavoastră, Klaus Werner Iohannis, care, deși a pierdut în instanță două case, fiind declarat cumpărător de rea-credință, refuză să dea înapoi banii obținuți din chiriile pe spațiile pierdute în instanță. Vă solicităm din nou demisia în urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care ați fost declarată incompatibilă!”, a mai spus Trif.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

31 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigi

  Propun să se schimbe numele seriei Stan și Bran în Stan, Bran și Trif. După ce o să luați duminică 8,72% în Sibiu să vedeți ce frică ne va fi de voi

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  contedeluna

  Fiinta aceasta, Trif, s-a molipsit de la Dragnea…? Totusi e tanar, credeam ca paranoia apare mai spre batranete…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rosu

  Cam tarziu si-o dat seama ca la oameni le e frica de PSD.
  Am observat ca indiferent de subiect, orice declaratie face, orice interviu da, domnu´ministru nu poata sa nu-l atace cumva si pe presedintele tarii.
  Io cred ca asa or fi directivele, ca altfel nu-mi explicd.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   dar tu stii ca...

   duminica nu sunt alegeri pentru primarie, nu? ar trebui sa iti lasi buletinul acasa, sa votezi cu inima ca un psd-ist adevarat

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Bai Bogdanele,
  Eu ti-am mai spus in repetate randuri ca tu esti un copil cap prostut, un pupincurist care nici in ceasul al 12-lea nu realizezi ca, cateodata e mai bine sa taci, sa nu iesi in evidenta, ca tu nu ai cu ce. Daca erai doar putin mai istet puteai tacea….O sa vezi de saptamana viitoare ce mai e de facut cu PSD-ul vostru in SIbiu, probabil ca TU, o sa incepi sa-ti cauti de lucru….eu am un loc la spalatorie, poate te mai cureti ca si asa ai cam mancat mult….Cariera ta politica se cam termina aici. Dupa rezultatul vostru dezastruos din 26 mai, Viorel Arcas si Avram vor trece la Ponta, mai ramane probabil tampul de Terea in partid ca nu-l vrea nimeni, iar tu, tu puiule o sa cam pierzi tot….inclusiv presedintia locala ca ti-o trage d-na prefect….pusa de Viorel de la Medias…Ia sa vedem aunci ce mai zici?????

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iooo

  http://turism.gov.ro/web/wp-content/uploads/2018/02/CV-Bogdan-Gheorghe-Trif.pdf
  Tocmai citeam CV-ul imaculatului si observ ca a terminat aceeasi facultate “de vis” pe care am terminat-o si eu. Binenteles ca lucrez in alt domeniu :)
  Vad ca dupa doi ani in care a spart seminte pe la un privat, a schimbat locul de munca si s-a angajat la Muzeul Astra si dupa cateva zile la protectia mediului in functia de “Consilier- Grad profesional principal”. Clar, studiile si competenele il recomandau! Coincidenta sau “nu”, s-a “bugetat” tocmai in anul in care a devenit membru PSD.
  De atunci Bogdanel si-a deschis apetitul pentru studii si a inaintat in functii la fiecare guvernare PSD.
  Fain CV, am sa-mi fac si eu unul la fel!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vivi Dragan

  Stau si ma crucesc. Cum din un parinte de tot respectul cu care am lucrat mai multi ani a putut sa iese un specimen care ca sa ajunga ministru toata ziua il pupa in dos pe Dragnea. Ma omule tu nu mai gandesti ? Ce o sa faci dupa ce Dragnea va infunda puscaria. Ce vei face ? Vei disparea din Sibiu ? Sotia ta ce vina are ?

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  Fodor,conform Constitutiei art 16 alin 2,nimeni nu e mai presus de lege” va trebui sa demisionati sau veti fi demisa daca ICCJ v a declarat incompatibila!Referitor la acuzele domnului Trif ,o parte din ele sunt corecte,nu este bine admnistrat Sibiul si lasa loc de mai bine!Am scris intr un comentariu anterior ca sunt probleme grave la Primaria Sibiu cu Terenurile si completez acum si cu anumite Imobile,daca este cineva interesat sa faca o expertiza judiciara reprezentantii fdgr dispar,se fac invizibili iar formatiunea politica se topeste definitiv!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Iooo

   Cred ca majoritatea sibienilor sunt de acord ca in mandatul Doamnei Fodor orasul nu este gestionat foarte bine, dar ca sa aberezi, sa o iei prin ceapa si sa faci fel de fel de acuzatii inventate nu it trebuie multa minte. Aici nu fac referire la tine ci la Bogdanel.
   Acest individ si intreaga organiatie latra in ultima vreme doar pentru ca este campanie electorala.
   Sunt curios de ce Trif mai mic nu sare la gatul sefului de partid si sa-i ceara demisia!? Sa nu uitam ca daddy este condamnat!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Erlkonig

   pai cf legii incompatibilitatea e valabila pt mandatul pt care a fost constatata. In cazul de fata, mandatul trecut. Legea asta ai citit-o pesedache?

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  Pentru comentatorii pro Astrid Fodor va informez ca doamna a fost membra PCR iar tanarul Bogdan Trif pe care il blamati fara un pic de respect nu a avut aceasta calitate,nu putem compara dictatura comunista cu democratia actuala,daca unele partide politice nu se descurca ii priveste,sa nu fie invidiosi pe cei care ii vrea poporul roman!

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cristina dancu

  Foarte urat vorbesti de o doamna,mai ales ca esti sibian,nici strada mea nu este asfaltata,totul se face in timp,nu contra timp,sa rezulte lucrari de proasta calitate
  Orasul este sufocat de turisti,datorita D-nei Primar,caci priveste si tu parcurile si zonele amenajate.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ?!

   VAI cata ipocrizie,d-aia e orasul aglomerat? Nu ca a dat autorizatii de constructie ptr apartamente care nu respecta legea constructiilor,fara sa le pese ce naib… se va intampla cu noi? Ca infrastructura, strazi late sa poti circula nu a facut,si nici nu va face ca nu ii intereseaza.Daca se vrea doamna,sa dea dovada ca e. Afost gasita incompatibila,corect e sa plece de buna voie Ei,astia destepti si cu justitia.Ca simpatizantii psd am inteles ca toti santem prosti si fraieri.Ziceti voi.Sunteti siguri?

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  enemy90

  Cate pasaje subterane sau supraterane are sibiul ? S-a facut un studiu ? Nici macar nu se gandesc incompetentii din primarie ! Astea sunt solutii…nu biciclete. Neam prost….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Tudor

   tin sa te contrazic. intr-un oras ca Sibiul unde nu ai prea multe optiuni unde sa latesti strazi, mai raman putine solutii eficiente. Eu cred ca se pot lua 3 masuri care impreuna salveaza traficul.
   1. Trebuie scumpite parcarile drastic. La noi parcarea e moca fata de alte orase, DAR trebuie si parcari supraetajate sau subterane ca sa aibă omul unde parca in caz de evenimente in Sibiu.
   2. Trebuie dat cu biciul in Tursib care nu are pic de respect pentru clienti. In fiecare zi intarzie intre 3-15 minute autobuzele cu care merg eu. Nu a fost o zi sa respecte programul de cativa ani incoace.
   3. Ultima masura si cea mai importanta e prioritizarea bicicletei in trafic. Doar convingand romanii slabi de inger care au cate 3 masini intr-o familie, ca se poate circula in Sibiu si altfel, putem decongestiona traficul.

   Totul pleaca de la mentalitatea proasta a romanilor de avea absolut toti masina. Am ajuns sa consideram masina o necesitate, nu un lux. E trist. Eu daca eram primar, faceam schimbari drastice.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Doamne ajuta

    Adica imi impui tu sa nu mai am masina,bai nesimtitule de imobiliar cu pnl in frunte? Ai prezentat situatia cand mi-ai vandut? Bai tu ai copii,imobiliarule si pnl, ca vi-i blestemam pana in clipa de vom murii! Vedeti ca e un Dumnezeu sus si toate le veti platii,si copii copiilor vostrii,la fel! Doamne ajuta!

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vladimir

  Din nefericire trebuie sa recnosc ca eu nu ma simt reprezentat de nici un” partid politic”.
  Scormonim putin printre inaintasii 2020 USR PLUS.
  -CE DESCOPERIM?!?
  Sunt tocmai soimii patriei care vin sa salveze Romania…. de ras sau de plans?!?
  In concluzie:”vrem sa stim cine au fost inainte de Revolutia din 89, in timpul Revolutiei si ce au facut dupa Revolutie soimii si pionierii astia. Copiii si nepotii cui sunt?!?
  Intrebati-va oameni dragi si daca vreti un raspuns particular, eu va pot spune cam cine sunt: a-3-a generatie a PCR – ului si PSD -ului acum sunt cei care pretind ca vin sa” SE salveze” de ingropaciune.
  Asadar,acum avem noua generatie a PSD-lui care vin in forta dar grija mare, au scopuri si mai machiavelice decat parintii lor…
  -Votam?!
  -TREBUIE!
  -PE CINE!?!
  -F. COMPLICAT…. Eu votez!
  Tu?!

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Un pic de dreptate are și e ok din partea lui ca zice de orașe vecine cu care sa ținem pasul. Pt ca sunt orașe conduse de PNL :) dar, pt ca PSD încurajează incompetenta și hoția, alternativele sunt alt primar fdgr, PNL sau usr. Și cu un independent as vota înainte sa votez cu PSD. Deși de independenți mi-e frica, ca ar putea fi pescuiți de PSD mai ușor decât unul de la alt partid.

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact