X
bondrea ULBS (57)

ULBS va participa la cel mai important eveniment educațional din lume, la Washington

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu va participa, în perioada 26-31 mai, la cel mai important eveniment educațional la nivel global – Conferința Anuală și Expoziția NAFSA 2019, din Washington, la care este estimată participarea a peste 10.000 specialiști din întreaga lume.

„2019 reprezintă un an aparte pentru învățământul superior sibian, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu fiind prezentă pentru prima dată în cadrul acestui eveniment. Organizat în premieră, sub egida Consiliului Național al Rectorilor din România, pavilionul Study in Romania este o inițiativă destinată internaționalizării învățământului superior românesc și este susținută prin portalul www.studyinromania.gov.ro”, a declarat rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea.

NAFSA este cea mai mare asociație nonprofit din lume dedicată educației și schimbului internațional, numără peste 10.000 de membri în 3.500 de instituții din întreaga lume și este prezentă în mai mult de 150 de țări.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact