X
alde-parlamentare-sigla-alde-723x347_c

ALDE Sibiu susţine programul guvernamental Rabla Electrocasnice

Guvernul României relansează pentru al doilea an, Programul Rabla Electrocasnice. “Pentru noi,  protejarea mediului înconjurător și a sănătății cetățenilor prin promovarea consumului eficient de resurse naturale și dezvoltarea unei economii circulare reprezintă, incontestabil, o prioritate” a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedinte ALDE Sibiu, susţinător al programului Rabla Electrocasnice lansat de Guvern.

Anul acesta programul Rabla Electrocasnice este extins pentru două categorii de echipamente foarte cerute de români – mașini de spălat vase și televizoare. În plus, succesul foarte mare al ediției din 2018 a determinat Guvernul să dubleze bugetul Programului, care anul acesta este de 40 milioane lei.

Românii care doresc să își achiziționeze un frigider, o mașină de spălat, un aer condiționat, o mașină de spălat vase sau un televizor, o pot face, începând de vineri, 24 mai 2019 pe site-ul www.afm.ro, prin intermediul aplicației informatice.

Finanțarea se va acorda sub formă de vouchere, pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice de uz casnic.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact