Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

După amenajările pentru președinți, parterul Primăriei va fi reamenajat pentru turiști și cultură

După amenajările pentru președinți, parterul Primăriei va fi reamenajat pentru turiști și cultură

Sala de la parterul Primăriei Sibiu, cu acces direct în Piața Mare a orașului, va fi regândită după ce a fost folosită drept spațiu de întâmpinare și socializare a președinților și premierilor din cadrul UE, la summit-ul de la Sibiu.

Înainte de summit, în afara zugrăvelilor și reparațiilor curente, sala de expoziții de la parterul Primăriei Sibiu a fost și lărgită, prin demontarea grilajului care o despărțea de camera scărilor monumentale. În sala astfel reabilitată au fost întâmpinați toți înalții oficiali care au participat la summit-ul de la Sibiu.

Sala de expoziții a Primăriei a fost locul de întâmpinare și socializare a înalților oficiali. Acum, spațiul va fi reamenajat pentru turiști și cultură Sala de expoziții a Primăriei a fost locul de întâmpinare și socializare a înalților oficiali. Acum, spațiul va fi reamenajat pentru turiști și cultură

Acum, Primăria Sibiu caută noi soluții de amenajare a sălii care – având acces direct în Piața Mare – găzduiește și Centrul de informații pentru turiști. Sala situată la parterul clădirii este generoasă ca dimensiuni și are o arhitectură care se potrivește pentru mai multe tipuri de activități publice, fiind foarte potrivită pentru Centrul de Informații pentru Turiști și foarte solicitată pentru organizarea de expoziții și alte evenimente. Pentru a o putea folosi în parametri optimi, Primăria Sibiu a contract serviciile unei firme specializate în amenajare“, arată reprezentanții administrației locale.

Cum vor arăta noile module care vor mobila sala de expoziții urmează să fie stabilit la jumătatea lunii viitoare, când a fost fixat termenul limită pentru proiectare. “Caietul de sarcini elaborat pentru contractarea acestor servicii include proiectarea unor module de front-office pentru Centrul de Informații pentru Turiști, a unor module de informare turistică și a unor module pentru panouri expoziționale. Contractul a fost semnat cu Biroul Individual de Arhictectură Liviu Gligor în 13 mai 2019, termenul de predare a proiectului tehnic fiind de 30 de zile lucrătoare“, detaliază reprezentanții Primăriei Sibiu. Valoarea contractului de proiectare este de 15.000 de lei, fără TVA.

Sala are acces direct din Piața Mare Sala are acces direct din Piața Mare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus