X
Penitenciar-Barcea-Mare-_2-25

Sibian prins la furat la doar o zi după ce ieșise din pușcărie

Un bărbat de 34 de ani din județul Sibiu a fost prins ieri de polițiști după ce a încercat să intre ilegal într-o locuință. Bărbatul fusese eliberat din Penitenciarul Deva cu doar o zi înainte.

Conform reprezentanților IPJ Sibiu, la data de 22 mai, în jurul orei 12:40, o femeie a sesizat Postul de Poliție Bârghiș cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a încercat să pătrundă într-o cabană aflată în extravilanul localității Bârghiș, acesta fugind după ce a fost observat de către apelantă.

”Polițiștii au făcut verificări în zonă și, în apropierea unei ferme de pe raza localității Coveș, au depistat un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau celor oferite de către femeie, acesta recunoscând că a încercat să pătrundă în imobil.

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în localitatea Brădeni din județul Sibiu”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Bărbatul ieșise din Penitenciarul Deva cu doar o zi înainte.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Bârghiș.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact