X
rugby iancu jianu

Trofeul „Iancu Jianu” la mini rugby: copiii sibieni vor încerca să-și apere blazonul

Ultimul turneu din acest sezon de campionat la rugby pentru copiii cu vârstele de la 8 la 15 ani se organizează la Sibiu, sâmbăta, 25 mai, cu începere de la ora 12:00. Evenimentul este organizat de „Dragonii”, grupa de minirugby a CSR-CSM Sibiu.

Turneul poarta numele și dorește să cinsteasă memoria lui Iancu Jianu, fostul jucător al CSM Sibiu și mai ales fost antrenor la CSS Șoimii Sibiu.

Echipele din Sibiu au ocazia să-i întâlnească pe colegii lor din zona Transilvania Sud, din Timișoara, Arad și Oradea, dar și pe cei din zona Brașovului (Săcele, Râșnov) angrenați în competițiile FRR în zona București.

Turneul este organizat împreună cu cei de la CSS Șoimii Sibiu și va fi disputat pe 5 categorii de vârstă:

U8 – copii născuți în 2011 și mai mici
U10 – copii născuți în 2009-2010
U12 – copii născuți în 2007-2008
U14 – copii născuți în 2005-2006
U15 – copii născuți în 2004-2005

Sibiul va fi reprezentat de CSR-CSM Sibiu la U8 și U10 și de CSS Șoimii Sibiu la categoriile U14 și U15.

Campionii României la categoria U8, CSR-CSM Sibiu, vor încerca să-și apere blazonul și să arate un rugby de calitate la noua categorie, U10, unde sunt momentani lideri în clasamentul regional. Cei mai mici, categoria U8 vor continua să descopere tainele sportului cu balonul oval, plini de bucurie și cu multe zâmbete.

Organizatorii sunt siguri că sibienii vor avea parte de un spectacol sportiv de calitate arătat de cei 200 de copii care sunt așteptați la acest eveniment.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact