X
andreea teodorescu

VIDEO Duminică, mergem la vot! “E prima dată când votez“

Pentru Andreea Teodorescu – una din cele mai cunoscute vloggerițe din Sibiu – alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai 2019, reprezintă primul scrutin electoral la care are drept d vot.

Elevă a Colegiului Național “Gheorghe Lazăr“, Andreea Teodorescu consideră că dacă cei tineri așteaptă anumite modificări de structură în țara noastră, participarea la scrutinul electoral este singura metodă de a genera aceste modificări într-o direcției sau alta. “Este o responsabilitate și fiecare care a împlinit 18 ani ar trebui să facă asta. Numai așa vom schimba ceva în România. E prima dată când votez și abia aștept. Numai votând, vocea generației noastre va fi auzită“, spune Andreea Teodorescu.

“Duminică, mergem la vot“ este un îndemn pe care Turnul Sfatului îl adresează tuturor locuitorilor județului Sibiu, atât pentru a vota în cadrul alegerilor pentru Parlamentul European, cât și la referendumul declanșat de președintele României, referendum pe tema Justiției.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Nu v-am vazut asa implicati si la celalalt referendum, desi orice initiativa de genul acesta trebuie sa fie un prilej de a reaminti alegatorului care e datoria lui. Desi poate ca gresesc, voi erati destul de implicati insa in directia boicotului. Gresec cumva, redactia TS?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Isidor

  o “responsabilitate civica”, nu “civila”, domnisoara mult prea bruneta. “Civica” tine de civism, “civila” de dreptul civil… N-am vazut atata mobilizare atunci cand a fost vorba de referendumul pentru familie. Dar e drept ca la neo-marxisti (USR-PLUS) exista vot si vot, opinii si opinii, unele sunt mai “egale” decat altele. Din anii 50 pana azi, nimic nou sub soare. Am sa merg la vot, si am sa votez cu Sebi Ghita, pentru ca e fugar si hot, sa scapam de unul pe care “justitia” tocmai l-a scapat, sa-l trimit sa-i fure pe aia in Parlamentul European, dupa ce si-a facut ucenicia pe la noi. E ok asa, domnisoara (mult prea) bruneta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact