X
768fba14-e77a-4ba0-b546-edb24ad51eea

Accident pe Calea Șurii Mici. Și-a distrus mașina pentru că nu s-a uitat în oglindă

Un șofer s-a ales cu mașina făcut praf, a rănit un alt participant la trafic și i-a distrus și acestuia mașina, după ce nu s-a asigurat atunci când a vrut să părăsească drumul principal. Accidentul s-a petrecut pe în Sibiu, pe Calea Surii Mici. Șoferul unei autoutilitare, din Sibiu, în vârstă de 37 de ani, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui șofer efectua manevra regulamentară de depășire a autoutilitarei, anunță IPJ Sibiu.

Conducătorul mașinii care a vrut să depășească, un sibian în vârstă de 52 de ani, a fost rănit în urma accidentului și a fost transportat la spital. ”Victima de 52 de ani a fost preluată cu traumatism facial și la coloana lombară”, anunță Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ în această zonă până la îndepărtarea mașinilor avariate.

13be470f-2411-40a4-8d64-87dab2d14b79 527bdda5-98da-49f9-86f3-2ebd5033cdc9

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ridichie Iglesias

    Semnalizara nu consuma combustibil si nici trafic de net !!! Se pare ca unii nu semnalizeaza din aceste motive in trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact