X
Campanie

Pe 26 mai votează ALDE!

Ne mai despart doar două zile până când dvs., dragi sibieni, veţi scrie istorie prin votul vostru. Votul de duminică, 26 mai,  pentru alegerile parlamentare, va ajuta România să recupereze rapid decalajul față de țările dezvoltate. „Cred într-o Uniune care să nu lase pe nimeni în urmă, care să aibă o singură viteză, respect și oportunități egale pentru fiecare stat membru. ALDE va milita pentru protecția familiei și stimularea creșterii demografice ca o garanție pentru prezentul și viitorul Uniunii Europene. Fiecare stat al Uniunii, și toți împreună, trebuie să găsim soluția de a încuraja tinerele familii. ALDE va lupta pentru oportunități egale pentru fiecare cetățean. Asta este Europa pentru care luptăm! Asta este Europa pe care trebuie să o lăsăm copiilor noștri! Pe 26 mai votează ALDE! Pentru o Europă care să respecte România! Pentru o Românie egală cu celelalte țări ale Europei”, spune Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

În ceea ce priveşte referendumul, ALDE îşi menţine poziţia şi anume că va boicota referendumul convocat de președintele României, Klaus Iohannis, de pe 26 mai, care va avea loc odată cu alegerile europarlamentare. Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE,  a spus că referendumul pentru justiție reprezintă în mod clar o diversiune prin care președintele României a încercat să intre în campania electorală pentru Parlamentul European  ”PNL s-a urcat la aceste alegeri în spatele lui Iohannis. Ca să-l folosească pe președinte au inventat acest referendum, astfel încât Iohannis să poată să apară la mitinguri și pe afișe. Eu cred că în 10 ani românii s-au deșteptat și nu mai cad în plasa unor politruci, așa cum s-au păcălit cu Băsescu”, explică Tocaciu.

Preşedinte ALDE Sibiu,

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Sergiu

    Ha ha. Uitati-va întâi la voi. Si voi v-ati pus in cârca psd-ului.Se folosește de voi ca sa poată ei fura. !!hihi!!

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact